Hőszigetelő segéd tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A mai korban nagyon nagy szerepe van az energia takarékos szemléletnek, életmódnak. Ehhez a szemlélethez igazodnak az építkezésekben végbemenő változások, ebben segít a Hőszigetelő segéd tanfolyam elvégzése. Az egyik legfontosabb változás a régebbi korok építkezéseihez képest, hogy nagyobb szerepet kap a hőszigetelés, a gazdasági szempontok figyelembe vétele miatt.

Ez nem csak az új építésű lakóépületeknél fontos hanem a már meglévő házak esetében is. A legelterjedtebb hőszigetelési mód az utólagos hőszigetelés. Ennek a technológiai előírásai lehetővé teszik, az építőipar más szakmáitól való külön kezelését.

Az egyre növekvő energiaárak, valamint a föld fosszilis energiahordozó-készletének kimerülése miatt ma már nem kérdés az épületek hőszigetelésének létjogosultsága. Az ügy fontosságát igazolják bizonyos európai uniós irányelvekben szereplő útmutatások, valamint az új építésű házakra vonatkozó jogszabályi előírások is.

Engedélyszám: E-000526/2014/B038
SzPk szám: SzPk-00090-16-09 2 07 2/1

# /- #hőszigetelősegéd # hőszigetelősegédtanfolyam #hőszigetelősegédképzés #hőszigetelősegédtanfolyamról #hőszigetelősegédoktatás #hőszigetelősegédvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: nyolcadik évfolyam elvégzésével tanúsított alapfokú iskolai végzettség
  • Szakmai előképzettség: szakmai előképzettséghez nem kötött
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükséges, éspedig: foglalkozás-egészségügyi alkalmasság a 33/1998. (VI. 24.) NM rendelet alapján.
  • Előírt gyakorlati idő: nem szükséges

Célközönség:

  • A Hőszigetelő segéd tanfolyamot ajánljuk:
  • Egy igazán jó lehetőség a Hőszigetelő segéd tanúsítvány megszerzése, mindenkinek bátran ajánljuk.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Hőszigetelő segéd tanfolyammal kapcsolatos információk

249.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 500 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Hőszigetelő segéd tananyag (jegyzet)
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping