Háztáji zöldségtermesztés – Betanított zöldség – és gyümölcstermesztő tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A Háztáji zöldségtermesztés – Betanított zöldség – és gyümölcstermesztő tanfolyam elvégzését követően, lehetőség nyílik non-profit szervezetek által létrehozott zöldségkertészetekben a szakmunkára, illetve a háztáji gazdaság létrehozását.

Keresett a szakmai ismeretekkel rendelkező munkavállaló a helyi mezőgazdasági magánvállalkozásokban vagy önkormányzati szervezésben, ezek hiányában pedig háztáji gazdaságban.
A saját termény eladásán túl – a későbbiek során a feldolgozás, tartósítás munkafolyamatát is elsajátítva – magasabb hozzáadott értékű termék előállításával és értékesítésével a Háztáji zöldségtermesztés – Betanított zöldség- és gyümölcstermesztő hosszútávon is megélhetési forrást tud biztosítani.

A képzési programban meghatározott tananyag elsajátítása után ismerni fogja a Magyarországon jellemzően háztáji és kisüzemi körülmények között termeszthető zöldség és gyümölcsféléket, az adott termesztett zöldség és gyümölcs számára megfelelő táptalajtípust. A tanfolyam elvégzése után alkalmassá válik a zöldséggyümölcsfélék termesztésére szociális szövetkezetben, foglalkoztatási szövetkezetben, illetve alkalmi jellegű tevékenységet tud majd végezni, mely legális jövedelemszerzési lehetőséget nyújt a zöldség és gyümölcs terméket felvásárló gazdasági szereplők által.

Engedély: E-000526/2014/B022
SzPk szám: SzPk-00028-16-20 2 06 2 /1

# /- #háztájizöldségtermesztésbetanítottzöldségésgyümölcstermesztőtanfolyam #háztájizöldségtermesztésbetanítottzöldségésgyümölcstermesztőképzés#háztájizöldségtermesztésbetanítottzöldségésgyümölcstermesztőtanfolyamról #háztájizöldségtermesztésbetanítottzöldségésgyümölcstermesztőoktatás #háztájizöldségtermesztésbetanítottzöldségésgyümölcstermesztővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: nyolcadik évfolyam elvégzésével tanúsított alapfokú iskolai végzettség
  • Szakmai előképzettség: szakmai előképzettséghez nem kötött
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények: nem szükséges
  • Előírt gyakorlati idő: nem szükséges

Célközönség:

  • A Háztáji zöldségtermesztés - Betanított zöldség - és gyümölcstermesztő tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a Háztáji zöldségtermesztés - Betanított zöldség - és gyümölcstermesztő képzés tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Háztáji zöldségtermesztés - Betanított zöldség - és gyümölcstermesztő tanfolyammal kapcsolatos információk

Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 710 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Háztáji zöldségtermesztés - Betanított zöldség - és gyümölcstermesztő tananyag (jegyzet)
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping