Háztáji és kisüzemi gombatermesztő – Gombatermesztő és feldolgozó tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

Ha az életét vidéken képzeli el, ha még nincs szakmája, befejezett iskolai végzettsége, a Háztáji és kisüzemi gombatermesztő – Gombatermesztő és feldolgozó Képzés segíteni fog tervei megvalósításában. Ha békés, nyugodt életre vágyik, és biztos jövedelemre, ne késlekedjen a jelentkezéssel!

Olyan szakemberekre van szükség ehhez a feladathoz, akik tudásukkal felismeri a Magyarországon jellemzően háztáji és kisüzemi körülmények között termeszthető gombaféléket, kiválasztani az adott termesztett gombafaj számára megfelelő táptalajtípust. A Háztáji és kisüzemi gombatermesztő – Gombatermesztő és feldolgozó tanfolyam elvégzése után alkalmassá válnak a gombatermesztésre, feldolgozásra szociális szövetkezetben, foglalkoztatási szövetkezetben, illetve alkalmi jellegű tevékenységet tudjanak végezni, mely legális jövedelemszerzési lehetőséget nyújt számukra a gomba és a feldolgozott terméket felvásárló gazdasági szereplők által.

A Háztáji kisüzemi gombatermesztő – Gombatermesztő és feldolgozó tanfolyamon az elméleti és a gyakorlati képzési helyszínt is biztosítjuk, melyek jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők, infrastrukturális eszközökkel vannak felszerelve az érvényben lévő jogszabályi feltételek szerint, ezáltal is segítve a tanfolyamon a képzésben résztvevőket a modulzáró vizsgák teljesítéséhez, és a sikeres szakmai záró beszámolóhoz. Kiváló oktatókkal, tanárokkal, szakemberekkel dolgozunk, akik lelkiismeretesen készítik fel a záró beszámolóra, illetve a tudás elsajátítása mellett együttesen segítik és támogatják Önt.

Engedélyszám: E-000526/2014/B024
SzPk szám: SzPk-00062-16-20 2 06 1 /1

# /- #háztájiéskisüzemigombatermesztőgombatermesztőésfeldolgozótanfolyam #háztájiéskisüzemigombatermesztőgombatermesztőésfeldolgozóképzés #háztájiéskisüzemigombatermesztőgombatermesztőésfeldolgozótanfolyamról #háztájiéskisüzemigombatermesztőgombatermesztőésfeldolgozóoktatás #háztájiéskisüzemigombatermesztőgombatermesztőésfeldolgozóvizsga

 

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettséghez nem kötött, az általános iskola nyolc évfolyamánál kevesebb
  • Szakmai előképzettség: szakmai előképzettséghez nem kötött
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges,és pedig a 33/1998. (VI. 24.) NM rendelet 4. § (1) pontja alapján.
  • Előírt gyakorlati idő: nem szükséges

Célközönség:

  • A Háztáji és kisüzemi gombatermesztő - Gombatermesztő és feldolgozó tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a Háztáji és kisüzemi gombatermesztő - Gombatermesztő és feldolgozó képzés tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Háztáji és kisüzemi gombatermesztő - Gombatermesztő és feldolgozó tanfolyammal kapcsolatos információk

Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 400 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Háztáji és kisüzemi gombatermesztő - Gombatermesztő és feldolgozó tananyag (jegyzet)
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping