Gyógynövénygyűjtő – Gyógy – és fűszernövény gyűjtő, termesztő tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

Szeretne a természet patikájáról, gyógy-illetve fűszernövényekről többet tudni? A Gyógynövénygyűjtő – Gyógy – és fűszernövény gyűjtő, termesztő tanfolyam tartalmazza a gyógynövény gyűjtéshez szorosan kapcsolódó szakmai ismereteket. Nálunk oktatóink segítségével rendkívüli tapasztalatra alapozott tudást fog megszerezni. A természet valódi értékeit mutatjuk meg! Válassza ezt a képzést. Kellemes nyugodt környezetben, stressz mentes, változatos munkája lehet rugalmas munkarendben, saját vállalkozást is indíthat.

Ez az új szakma, a Gyógynövénygyűjtő – Gyógy– és fűszernövény gyűjtő, termesztő tanfolyam az érdeklődők számára alkalmat ad arra, hogy ismereteiket kiegészítsék a gyógynövények szakszerű gyűjtéséhez kapcsolódó ismeretekkel, illetve lehetőséget biztosít arra, hogy alkalmassá váljanak a gyógynövény gyűjtés végzésére szociális szövetkezetben, foglalkoztatási szövetkezetben, illetve alkalmi jellegű szezonális gyógynövény gyűjtési tevékenységet tudjanak végezni, mely legális jövedelemszerzési lehetőséget nyújt számukra a gyűjtött növényeket felvásárló gazdasági szereplők által.

A gyógynövénygyűjtés egészség -és környezetvédelme modul olyan szakmai ismereteket tartalmaz, amik lehetővé teszik a gyógynövény gyűjtés fenntarthatóságának kialakítását, segítik a mentális fejlődést, a környezettudatos gondolkodást, nem csak a napi munkavégzés, hanem a mindennapi háztartás és életvezetés során is, és más szakmai képzések során is hasznosítható ismereteket tartalmaz.

Engedélyszám: E-000526/2014/B021
SzPk szám: SzPk-00059-16-20 2 06 1 /1

# /- #gyógynövénygyűjtőgyógyésfűszernövénygyűjtőtermesztőtanfolyam #gyógynövénygyűjtőgyógyésfűszernövénygyűjtőtermesztőképzés #gyógynövénygyűjtőgyógyésfűszernövénygyűjtőtermesztőtanfolyamról #gyógynövénygyűjtőgyógyésfűszernövénygyűjtőtermesztőoktatás #gyógynövénygyűjtőgyógyésfűszernövénygyűjtőtermesztővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: Iskolai előképzettséghez nem kötött, az általános iskola nyolc évfolyamánál kevesebb
  • Szakmai előképzettséghez nem kötött
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükséges és pedig, foglalkozás-egészségügyi alkalmasság a 33/1998. (VI. 24.) NM rendelet alapján
  • Előírt gyakorlati idő: nem szükséges

Célközönség:

  • A Gyógynövénygyűjtő - Gyógy - és fűszernövény gyűjtő, termesztő tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a Gyógynövénygyűjtő - Gyógy - és fűszernövény gyűjtő, termesztő képzés tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Gyógynövénygyűjtő - Gyógy - és fűszernövény gyűjtő, termesztő tanfolyammal kapcsolatos információk

Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 529 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Gyógynövénygyűjtő - Gyógy - és fűszernövény gyűjtő, termesztő tananyag (jegyzet)
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping