Gyermek intenzív szakápoló tanfolyam

Avatar
Sz. Zoltán
Avatar
E. Krisztina
Avatar
Dr. B. Henrietta

A tanfolyamról

A Gyermek intenzív szakápoló olyan speciális ismeretekkel rendelkező gyermekápoló, aki felkészültsége, manuális készsége alapján képes a kritikus, életveszélyes állapotú gyermekek komplex ápolására, a vitális paraméterek monitorizálására és az ellátást végző csapatban való együttműködésre. Fontos személyiség jegye az együttérző magatartás a beteg gyermekkel, valamint a hozzátartozóval szemben, melynek kapcsán család központú ápolást, gondozást nyújt. Képes a megbetegedések okainak, tüneteinek, diagnosztikájának, terápiájának komplex megértésére, intenzív ellátást igénylő kórállapotokkal kapcsolatos szakápolási feladatok önálló elvégzésére.

A szakképesítéssel rendelkező képes monitorizálni a folyadékegyensúly zavarainak testi és laboratóriumi tüneteit. Felismeri a perifériás és centrális keringési elégtelenség okait, tüneteit, azok kezelésében aktívan részt vesz. Felismeri az eszméletvesztéssel, tudatzavarral járó állapotokat. Felismeri az égések, mérgezések, traumák szervezetre gyakorolt hatásait. Közreműködik különböző diagnosztikus és terápiás beavatkozásokban. Fizikális és eszközös betegvizsgálatot, megfigyelést, laboratóriumi vizsgálatokat végez. Életmentő beavatkozásokban segédkezik. Megfelelő kommunikációt alkalmaz. Munkáját hivatásként gyakorolja és betartja annak etikai normáit.

Szakképesítés sorszáma: 09135004
Programkövetelmény érvényessége: 2021.03.05

# /- #gyermekintnzívszakápoló #gyermekintnzívszakápolótanfolyam #gyermekintnzívszakápolóképzés #gyermekintnzívszakápolótafolyamról #gyermekintnzívszakápolóoktatás #gyermekintnzívszakápolóvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül Gyermek intenzív szakápoló tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
  • Szakmai előképzettség: érettségi végzettséget követő minimum három éves és legalább MKKR 5 besorolású ápolói/gyermekápolói végzettség.
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: Az egészségügyi tevékenység végzéséhez szükséges egészségi alkalmasság vizsgálatáról és minősítéséről szóló 40/2004. (IV.26.) ESzCsM rendeletben foglaltak szerint az egészségügyi tevékenységre való alkalmasságot kizáró korlátozások figyelembevételével történik.
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: 1 év gyermek intenzív betegellátó osztályon, ápoló munkakörben töltött szakmai gyakorlat.

Célközönség:

  • A Gyermek intenzív szakápoló tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden egészségügyet kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Gyermek intenzív szakápoló végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Sz. Zoltán

0/5
20 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

E. Krisztina

0/5
11 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Dr. B. Henrietta

0/5
10 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Gyermek intenzív szakápoló tanfolyammal kapcsolatos információk

149.900 Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 600 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Gyermek intenzív szakápoló tananyag (jegyzet)
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping