Gyártósori munkavállalást elősegítő alapkompetenciák fejlesztése tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A Gyártósori munkavállalást elősegítő alapkompetenciák fejlesztése képzés célja azoknak az ismereteknek, készségeknek, kompetenciáknak az elsajátítása, melyek szakképesítéshez nem kötöttek, de elengedhetetlenek a gyártósori munkavállaláshoz.

A képzés szakképesítéshez, szakmai végzettséghez nem köthető kompetenciák fejlesztését célozza azzal, hogy a képzésben résztvevő képes legyen a munkahelyén, a munkavégzéssel kapcsolatos esetlegesen előforduló balesetveszélyes helyzeteket is felismerni, elhárítani, illetve az esetlegesen bekövetkezett egészségügyi „vészhelyzeteket” felismerni, szakszerű segítséget hívni, és az illetékesség határait betartva ellátni az arra rászorulót. A képzés segít a munkahelyi elsősegély-nyújtási kötelezettség teljesítésében, mely nem csak erkölcsi, hanem törvényi kötelességünk is (1993. évi XCIII. törvény a munkavédelemről 46. § és 3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM együttes rendelet a munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről 20.§ ).

Nyilvántartásba-vételi száma: E/2020/000131

# /- #gyártósorimunkavállalástelősegítőalapkompetenciákfejlesztése #gyártósorimunkavállalástelősegítőalapkompetenciákfejlesztésetanfolyam #gyártósorimunkavállalástelősegítőalapkompetenciákfejlesztéseképzés #gyártósorimunkavállalástelősegítőalapkompetenciákfejlesztésetanfolyamról #gyártósorimunkavállalástelősegítőalapkompetenciákfejlesztéseoktatás #gyártósorimunkavállalástelősegítőalapkompetenciákfejlesztésevizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Gyártósori munkavállalást elősegítő alapkompetenciák fejlesztése tananyag (jegyzet),

Követelmények / utasítások

  • Iskolai végzettség: befejezett iskolai végzettséget nem igényel
  • Egészségügyi alkalmasság: szükséges
  • Egyéb feltételek: Alapvető írás és olvasási készségek, melyet a jelentkező a felvételi eljárás során (szerződés kitöltése, szóbeli kommunikáció, stb.) igazol

Célközönség:

  • A Gyártósori munkavállalást elősegítő alapkompetenciák fejlesztése tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a Gyártósori munkavállalást elősegítő alapkompetenciák fejlesztése képzés tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
115 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Gyártósori munkavállalást elősegítő alapkompetenciák fejlesztése tanfolyammal kapcsolatos információk

84.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 120 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Gyártósori munkavállalást elősegítő alapkompetenciák fejlesztése tananyag (jegyzet),