Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó tanfolyam

Avatar
M. Áron
Avatar
H. József

A tanfolyamról

A Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó tanfolyam résztvevőinek el kell sajátítaniuk a gépjárművek gumiabroncsainak javítását, és kiegyensúlyozását, valamint a keréknyomásfigyelő rendszerek működtetését. A Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó tanfolyam résztvevői megtanulják, hogyan kell üzemeltetni a gumiabroncsok szerviztevékenységét végző műhelyt, és elsajátítják a szükséges tudást a gépjárművek gumiabroncsainak javításához, és kiegyensúlyozásához. A Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó tanfolyamon résztvevők megtanulják, hogyan kell kezelni a keréknyomásfigyelő rendszereket, és elsajátítják a szükséges tudást a gépjárművek gumiabroncsainak javításához és kiegyensúlyozásához szükséges eszközök használatához.

A Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó tanfolyam résztvevői elsajátíthatják a műhelyben dolgozó kollégáikkal való együttműködés alapjait is, így képesek lesznek önállóan végezni a feladatokat. A Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó képzés során a résztvevők elsajátítják a gumiabroncsok javításához és kiegyensúlyozásához szükséges tudást, valamint megtanulják, hogyan kell üzemeltetni a gumiabroncsok szerviztevékenységét végző műhelyt. A tanfolyam célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a szükséges tudást a gépjárművek gumiabroncsainak javításához és kiegyensúlyozásához, valamint a keréknyomásfigyelő rendszerek működtetéséhez.

A Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó tanfolyam résztvevőinek el kell sajátítaniuk a gépjárművek gumiabroncsainak helyes javítását és kiegyensúlyozását, hogy biztonságosabbá tegyék az utazást. A Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó tanfolyam során a résztvevők megtanulják, hogyan kell megállapítani a gumiabroncsok állapotát, és megtanulják, hogyan kell helyesen javítani, és kiegyensúlyozni őket. A Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó tanfolyam résztvevői megtanulják, hogyan kell működtetni a keréknyomásfigyelő rendszereket, és elsajátítják a szükséges tudást a gépjárművek gumiabroncsainak javításához, és kiegyensúlyozásához szükséges eszközök használatához.

A tanfolyam résztvevői elsajátíthatják a műhelyben dolgozó kollégáikkal való együttműködés alapjait is, így képesek lesznek önállóan, vagy csapatban egyaránt végezni a feladatokat. A Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó tanfolyam résztvevőinek el kell sajátítaniuk a gépjárművek gumiabroncsainak helyes javításához, és kiegyensúlyozásához szükséges tudást, valamint megtanulják, hogyan kell üzemeltetni a gumiabroncsok szerviztevékenységét végző műhelyt. A tanfolyam célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a szükséges tudást a gépjárművek gumiabroncsainak helyes javításához, és kiegyensúlyozásához, valamint a keréknyomásfigyelő rendszerek működtetéséhez.

Szakképesítés sorszáma:07153009
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.03.05

# /- #gumiabroncsjavítóéskerékkiegyensúlyozó #gumiabroncsjavítóéskerékkiegyensúlyozótanfolyam #gumiabroncsjavítóéskerékkiegyensúlyozóképzés #gumiabroncsjavítóéskerékkiegyensúlyozótanfolyamról #gumiabroncsjavítóéskerékkiegyensúlyozóoktatás  #gumiabroncsjavítóéskerékkiegyensúlyozóvizsga

tanfolyam, képzés

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó tananyag (jegyzet)
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
 • Szakmai előképzettség: -
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

 • A Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden műszaki beállítottságú ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

M. Áron

0/5
32 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

H. József

0/5
30 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó tanfolyammal kapcsolatos információk

199.900 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 500 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó tananyag (jegyzet)
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök