Gépírási gyakorlatok tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A feladatvégzéshez előkészíti a technikai és tárgyi feltételeket, munkatevékenységéhez megteremti az egészséges és biztonságos munkakörülményeket. Kezeli a számítógépet és perifériáit, tartozékait. Adatbeviteli feladatot végez a tízujjas vakírás technikájával. A biztonságos munkavégzés követelményei.

A képernyő előtti munkavégzés minimális egészségügyi és biztonsági követelményeire vonatkozó előírások A tízujjas vakírás alapelvei, szabályai, gyakorlata Számítógépes irodai programok alkalmazása. A tízujjas vakírás alapjai 120 leütés/perc sebesség elérése.

Engedélyszám: E-000526/2014/047

# /- #gépírásigyakorlatoktanfolyam #gépírásigyakorlatokképzés #gépírásigyakorlatoktanfolyamról #gépírásigyakorlatokoktatás #gépírásigyakorlatokizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: nem meghatározott
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények: nem szükséges

Célközönség:

  • A Gépírási gyakorlatok tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, az Gépírási gyakorlatok tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Gépírási gyakorlatok tanfolyammal kapcsolatos információk

49.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 30 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Gépírási gyakorlatok tananyag (jegyzet),
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping