Gépi kovács tanfolyam

Avatar
Ifj. H. József
Avatar
B. Bálint

A tanfolyamról

Gyártási dokumentáció, kovácsrajz, alapján hideg és/vagy meleg képlékeny alakítással, ipari kovácsolt terméket (elő- illetve készgyártmány) állít elő. Ellenőrzi a szükséges anyagokat, eszközöket. Működteti a munkavégzéshez szükséges gépi kovácsoló berendezéseket (szabadon alakító és süllyesztékes kovácsoló, valamint sajtoló-, hajlító-, egyengető gépek). Darukötözői-teherkötözői feladatokat lát el. Kezeli, üzemelteti a segéd és kiszolgáló berendezéseket. Képlékeny alakításhoz és utókezeléshez tartozó hőkezelési eljárásokat végez.

Ipari olaj- és gáztüzelő-berendezést kezel. Munkája során korszerűbb és egyre inkább számítógép vezérelt berendezéseket is alkalmaz. Technológiai utasításnak megfelelően dokumentálja a kovácsolás paramétereit. Egyszerű ipari mérő- és ellenőrző eszközöket használ.

Szakképesítés sorszáma: 07153002
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.01.08

# /- #Gépikovács #Gépikovácstanfolyam #Gépikovácsoktatás #Gépikovácstanfolyamról #Gépikovácsképzés #Gépikovácsvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Gépi kovács tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
  • Szakmai előképzettség: nem kötött szakmai előképzettséghez
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: „Egészségügyi alkalmassági vizsgálatok” szakterületi rendelkezés
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: fémelőállítással, fémfeldolgozással kapcsolatos munkaterületen szerzett 1 év releváns szakmai gyakorlat. A szakmai gyakorlat részidőkből is összeállhat, az utolsó időszak nem lehet 1 évnél régebbi.

Célközönség:

  • A Gépi kovács tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden műszaki beállítottságú ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Gépi kovács végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Ifj. H. József

0/5
9 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

B. Bálint

0/5
9 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Gépi kovács tanfolyammal kapcsolatos információk

194.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 380 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Gépi kovács tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping