Gát- és csatornaőr segéd- Vízügyi fenntartó gépkezelő tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A Gát- és csatornaőr segéd – Vízügyi fenntartó gépkezelő olcsó Tanfolyamunk a Környezetvédelem- vízgazdálkodás szakmacsoportban nyújt kiváló képzést, garantált minőségben a mindenkori jogszabályi környezetnek megfelelően, segítőkész, gyors, kiváló szakmai tudású, szorgalmas munkatársak segítségével. Mindenben, az adminisztrációs feladatoktól kezdve egészen a vizsgáig törekszünk a képzésben résztvevők maximális elégedettségére. A képzés alatt folyamatosan tájékoztatjuk, végigkísérjük, támogatjuk.

A Gát- és csatornaőr segéd – Vízügyi fenntartó gépkezelő tanfolyamon az elméleti és a gyakorlati képzés helyszínét is biztosítjuk, melyek jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők, infrastrukturális eszközökkel vannak felszerelve az érvényben lévő jogszabályi feltételek szerint, ezáltal is segítve a tanfolyamon a képzésben résztvevőket a modulzáró vizsgák teljesítéséhez, és a sikeres szakmai záró beszámolóhoz.

Kiváló oktatókkal, tanárokkal, szakemberekkel dolgozunk, akik a tudás elsajátítása mellett együttesen segítik és támogatják Önt, lelkiismeretesen készítik fel a záró beszámolóra. A tanfolyam résztvevői kedvezményes áron juthatnak hozzá a képzéshez szükséges kiegészítő tananyagokhoz, ezért nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló jegyzetekre, tankönyvekre. Tananyagaink segítségével még inkább arra törekszünk, hogy a képzésben résztvevőinknek minden eszköz és feltétel biztosítva legyen a sikeres tanuláshoz és vizsgákhoz.

Engedélyszám: E-000526/2014/B019
SzPk szám: SzPk-00063-15-14 0 09 2

# /- #gátéscsatornaőrsegédvízügyifenntartógépkezelőtanfolyam #gátéscsatornaőrsegédvízügyifenntartógépkezelőképzés #gátéscsatornaőrsegédvízügyifenntartógépkezelőtanfolyamról #gátéscsatornaőrsegédvízügyifenntartógépkezelőoktatás #gátéscsatornaőrsegédvízügyifenntartógépkezelővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: nyolcadik évfolyam elvégzésével tanúsított alapfokú iskolai végzettség
  • Szakmai előképzettség: szakmai előképzettséghez nem kötött
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükséges, és pedig: foglalkozás-egészségügyi alkalmasság a 33/1998. (VI. 24.) NM rendelet alapján
  • Előírt gyakorlati idő: nem szükséges

Célközönség:

  • A Gát- és csatornaőr segéd- Vízügyi fenntartó gépkezelő tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a Gát- és csatornaőr segéd- Vízügyi fenntartó gépkezelő ismeretek képzés tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Gát- és csatornaőr segéd- Vízügyi fenntartó gépkezelő tanfolyammal kapcsolatos információk

Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 156 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Gát- és csatornaőr segéd- Vízügyi fenntartó gépkezelő tananyag (jegyzet),
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping