Gát- és csatornaőr segéd – Segéd gát- és csatornaőr tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A képzésben résztvevők megszerezzék a szükséges ismereteket ahhoz, hogy a gátőrök felügyelete alatt biztosítani tudják a megszerzett kompetenciák birtokában a nemcsak a szigorúan vett lakókörnyezetükben elhelyezkedő árterületek lakosainak egész éves biztonságát és nyugalmát, hanem bárhol az országban képesek vízügyi védekezésre.

A menetrendszerűen érkező nagy árvizekkor széles társadalmi összefogással, civilekkel helyt álljanak a gátakon, átvezényelhetőek legyenek a kevésbé csapadékos vidékekről a szakemberek oda, ahol szükség van rájuk.

Engedélyszám: E-000526/2014/B003
SzPk szám: SzPk-00063-15-14 0 09 2

# /- #gátéscsatornaőrsegédtanfolyam #gátéscsatornaőrsegédképzés #gátéscsatornaőrsegédtanfolyamról #gátéscsatornaőrsegédoktatás #gátéscsatornaőrsegédvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai végzettség: nyolcadik évfolyam elvégzésével tanúsított alapfokú iskolai végzettség
  • Szakmai végzettség: szakmai előképzettséghez nem kötött
  • Egészségügyi alkalmasság: szükséges, éspedig: foglalkozás-egészségügyi alkalmasság a 33/1998. (VI. 24.) NM rendelet alapján
  • Egyéb feltételek: Támogatott képzések esetén a támogatási szerződésben/ együttműködési megállapodásban a megrendelővel kötött szolgáltatási szerződésben további feltételek szerepelhetnek

Célközönség:

  • A Gát- és csatornaőr segéd tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, az Gát- és csatornaőr segéd tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Gát- és csatornaőr segéd tanfolyammal kapcsolatos információk

Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 280 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Gát- és csatornaőr segéd tananyag (jegyzet),
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping