Földügyi térinformatikus tanfolyam

Avatar
K. Ibolya
Avatar
Cs. Dániel

A tanfolyamról

A földügyi térinformatikus elvégzi a térinformatika fő alkalmazási területein (ingatlanügyi hatóság, önkormányzat, közigazgatás, közművek, környezetvédelem, természetvédelem, mezőgazdaság stb.) a megfogalmazódott problémák korrigálását. Térinformatikai eszközökkel elvégzi az adott terület feladatainak korszerű és hatékony javítását a döntések térbeli információkkal való kreatív támogatása céljából. Közreműködik a szükséges adatok körének meghatározásában, korszerű számítógépes eszközökkel adatgyűjtést, adatfeldolgozást végez.

Képes az adatok térinformatikai adatbázisba integrálására és a leggyakoribb adatkezelési és adatfrissítési feladatok elvégzésére. Az adatok gyűjtését más adatbázisokból is el tudja végezni, és a digitális helyzeti, illetve aleíró adatokat adatbázisba szervezi. Átvezeti a szükséges változásokat az adatbázisban, az adatok karbantartását, továbbá adatszolgáltatást végez, egyszerűbb elemzési feladatokat tervez és old meg, majd az elemzési eredményeket szakszerűen megjeleníti. Magabiztosan használja a földügyben elterjedten alkalmazott digitális térképező és térinformatikai szoftvereket. Alkalmazza a térinformatikai adatokkal kapcsolatos jogi és etikai normákat.

Szakképesítés sorszáma: 05325001
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.01.08

# /- #Földügyitérinformatikus #Földügyitérinformatikusképzés #Földügyitérinformatikustanfolyam #Földügyitérinformatikustanfolyamról #Földügyitérinformatikusoktatás #Földügyitérinformatikusvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Földügyi térinformatikus tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség3: érettségi végzettség
  • Szakmai előképzettség: Földmérő, földügyi és térinformatikai technikus (OKJ 5 0810 17 03 vagy OKJ 54-581-01)
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: nem szükséges
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

  • A Földügyi térinformatikus tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden fizikai tudományok kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Földügyi térinformatikus végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

K. Ibolya

0/5
5 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Cs. Dániel

0/5
4 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Földügyi térinformatikus tanfolyammal kapcsolatos információk

239.990 Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 480 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Földügyi térinformatikus tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Hasonló tanfolyamok

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping