Felnőttképzési referens tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

Az élethosszig tartó tanulás a szocializáció egyik válfaja, életünk kezdetétől halálunk napjáig tartó folyamat, ebben tud közreműködni az, aki sikeresen elvégzi a Felnőttképzési referens tanfolyamot. Azonban míg a szocializációban fajsúlyosabb a konvenciókhoz, és normákhoz való alkalmazkodás, addig az élethosszig tartó tanulásban fontos szerepet kap a szó szoros értelemben vett tanfolyamokon elsajátított tudás. A validáció a „hozott” tudás azonosításával, bizonyításával kezdődik. Ez történhet egy illetékes, felhatalmazott személy, vagy egy bizottság előtt.

A mérlegelés után a szakértelmet beszámíthatják kredit formájában, de felmentést is adhatnak bizonyos feladatok alól. Fontos, hogy a validációt mindenki számára elérhetővé és ellenőrizhetővé kell tenni. Akit a fenti gondolatmenet megérint, annak ajánljuk a Felnőttképzési referens képzésünket! Tisztában kell lenni az andragógia és az egész életen át tartó tanulás fogalomrendszerével. Az élethosszig tartó tanulás nem csak a munkával, foglalkoztatással kapcsolatos ismeretek állandó megújítását jelenti, hanem kiterjed az általános műveltség minden területére, a személyiség gazdagításának sokféle lehetőségére, ami nem csak a közoktatási intézmények falai között valósulhat meg. A formális tanulás mellett egyre nagyobb mennyiségben adnak ismereteket, tudást az informális tanulás alkalmai.

Engedélyszám: E-000526/2014/B034
SzPk szám: SzPk-00086-16-03 4 03 3/1

# /- #felnőttképzésireferens #felnőttképzésireferenstanfolyam #felnőttképzésireferensképzés #felnőttképzésireferenstanfolyamról #felnőttképzésireferensoktatás #felnőttképzésireferensvizsga
tanfolyamokECLECDL

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai végzettség: gimnáziumi érettségi végzettség
  • Szakmai végzettség: szakmai előképzettséghez nem kötött

Célközönség:

  • A Felnőttképzési referens tanfolyamot ajánljuk:
  • Egy igazán jó lehetőség a Felnőttképzési referens tanúsítvány megszerzése, mindenkinek bátran ajánljuk.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Felnőttképzési referens tanfolyammal kapcsolatos információk

Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 246 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Felnőttképzési referens tananyag (jegyzet)
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping