Felkészítés a babysitter munkakör betöltésére tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A képzés során megszerezhető szakmai kompetenciák elsajátítása. Képes legyen támogatni a szakképzettséggel rendelkező szakemberek munkáját. A résztvevők felkészítése a családban nevelkedő 20 hetes életkort betöltött, legfeljebb 14 éves korú, sajátos nevelési igényű gyermek ellátása esetében 16 éves gyermekek – a tanév végéig szóló – megfelelő nappali felügyeletének, nevelésének, gondozásának, foglalkoztatásának és étkezésének életkori sajátosságokhoz igazodó, balesetmentes biztosítására a napközbeni gyermekfelügyelet szolgáltatás helyszínén és a szolgáltatás részeként, napközbeni gyermekfelügyelet keretében a szülő, gondviselő otthonában.

Engedélyszám: E-000526/2014/D046

# /- #felkészítésababysittermunkakörbetöltéséretanfolyam #felkészítésababysittermunkakörbetöltéséreképzés #felkészítésababysittermunkakörbetöltéséretanfolyamról #felkészítésababysittermunkakörbetöltéséreoktatás #felkészítésababysittermunkakörbetöltésérevizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
  • Pályaalkalmassági követelmények: nem szükségesek

Célközönség:

  • A Felkészítés a babysitter munkakör betöltésére tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, az Felkészítés a babysitter munkakör betöltésére tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Felkészítés a babysitter munkakör betöltésére tanfolyammal kapcsolatos információk

49.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 30 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Felkészítés a babysitter munkakör betöltésére tananyag (jegyzet),
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping