Faanyag szállítását előkészítő segédmunkás tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

Ha nincs szakképzettsége, akkor most végre erdészeti, vadászati, halászati munkákat végezhet a tanfolyam elvégzése után, rendszerint a szakmunkásokkal együtt, azok útmutatásai alapján. A tanfolyam sikeres elvégzése után általános képes lesz szakmai irányítás mellett a kitermelés vagy mezőgazdasági munka során keletkezett faanyag elszállításához szükséges előkészületekben segédkezni.

Felügyelet mellett tudja majd használni a tevékenység végzéséhez szükséges eszközöket, gépeket. Lakott területek, közterületek, parkok, kertek erdők és mezőgazdasági területek fáinak kitermelését követően a kitermelt és lehulló fák rakodására, csomagolására azok szállításának előkészítése lesz a feladata. A tanfolyam sikeres elvégzése után általános képes lesz szakmai irányítás mellett a kitermelés vagy mezőgazdasági munka során keletkezett faanyag elszállításához szükséges előkészületekben segédkezni.

Felügyelet mellett tudja majd használni a tevékenység végzéséhez szükséges eszközöket, gépeket. Lakott területek, közterületek, parkok, kertek erdők és mezőgazdasági területek fáinak kitermelését követően a kitermelt és lehulló fák rakodására, csomagolására azok szállításának előkészítése lesz a feladata.

Engedélyszám: E-000526/2014/B047
SzPk szám: SzPk-00128-16-20 2 06 1 /1

# /- #faanyagszállításátelőkészítősegédmunkástanfolyam #faanyagszállításátelőkészítősegédmunkásképzés #faanyagszállításátelőkészítősegédmunkástanfolyamról #faanyagszállításátelőkészítősegédmunkásoktatás #faanyagszállításátelőkészítősegédmunkásvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Material Includes

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Faanyag szállítását előkészítő segédmunkás tananyag (jegyzet),

Requirements

  • Iskolai előképzettség: iskolai előképzettséghez nem kötött, az általános iskola nyolc évfolyamánál kevesebb

Célközönség:

  • A Faanyag szállítását előkészítő segédmunkás tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, az Faanyag szállítását előkészítő segédmunkás tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Faanyag szállítását előkészítő segédmunkás tanfolyammal kapcsolatos információk

69.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 90 Óra

Material Includes

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Faanyag szállítását előkészítő segédmunkás tananyag (jegyzet),

Tanfolyamok