EXCEL táblázat kezelő tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A táblázatkezelő szoftvereket, azaz igény hívta életre, hogy gyakran ábrázolunk olyan számokat táblázatokban, amelyeknek azután oszloponként vagy soronként fel kell tüntetni az összegét és például százalékos arányát. Ebből a rutinfeladatból nőtték ki magukat a táblázatkezelők, melyek ma már sokkal komplexebb feladatokra is alkalmasak: tudományos és statisztikai számítások, nyilvántartások vezetése, árlisták és grafikonok készítése, valamint egyszerűbb adatbázis-kezelő műveletek.

Az egyik legelterjedtebb táblázatkezelő a Microsoft Office programcsalád tagja, az Excel. Az irodai munkához ma már elengedhetetlen egy olyan alkalmazás- vagy programcsomag, olyan számítógépes program vagy programkészlet, mely egy átlagosnak képzelt hivatalban, munkahelyen az irodai jellegű teendők (szövegszerkesztés, nyilvántartások kezelése, prezentációkészítés stb.) számítógépes (szoftveres) megvalósításához szükséges. − IKT alapismeretek

Engedélyszám: E-000526/2014/D006

# /- #exceltáblázatkezelőtanfolyam #exceltáblázatkezelőképzés #exceltáblázatkezelőtanfolyamról #exceltáblázatkezelőoktatás #exceltáblázatkezelővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Előzetesen elvárt ismeretek: IKT alapismereteket igényel (az Intézmény által összeállított és elvégzett kompetenciamérés legalább 50%-ot meghaladó eredményű teljesítésével igazolva)

Célközönség:

  • Az EXCEL táblázat kezelő tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a EXCEL táblázat kezelő képzés tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

EXCEL táblázat kezelő tanfolyammal kapcsolatos információk

59.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 46 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • EXCEL táblázat kezelő tananyag (jegyzet),
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping