Erőművi gőzturbina gépész tanfolyam

Avatar
A. András
Avatar
Dr. F. Zsolt

A tanfolyamról

A szakképesítéssel rendelkező személy jogosult erőművi célból létesített gőzturbinák helyszíni és vezénylő központból való teljes körű, az adott gyártó utasításainak megfelelő biztonságos üzemeltetésére, teljesítményszinttől függetlenül.

Szakképesítés sorszáma: 07134017
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.01.08

# /- #erőművigőzturbinagépéssz #erőművigőzturbinagépéssztanfolyam #erőművigőzturbinagépésszképzés #erőművigőzturbinagépéssztanfolyamról #erőművigőzturbinagépésszoktatás #erőművigőzturbinagépésszvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül az Erőművi gőzturbina gépész tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
  • Szakmai előképzettség: -
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

  • Az Erőművi gőzturbina gépész tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden műszaki tevékenységet szerető ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség az Erőművi gőzturbina gépész végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

A. András

0/5
32 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Dr. F. Zsolt

0/5
25 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Erőművi gőzturbina gépész tanfolyammal kapcsolatos információk

239.900 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 320 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Erőművi gőzturbina gépész tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping