Energianövény termesztő tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

Ha az életét vidéken képzeli el, ha még nincs szakmája, befejezett iskolai végzettsége, az Energianövény termesztő Képzés segíteni fog tervei megvalósításában. A mezőgazdasági ágazatban az energianövények termesztésével és a megújuló energiák fokozott felhasználásával nyílik nagyobb lehetőség a versenyképes termesztésre. Az energianövények termesztésének, felhasználásának szabályozását a gazdálkodók alig ismerik, ami jelentős növekvő versenyhátrányt jelent számukra európai gazdatársaikkal szemben.

Az Energianövény termesztő Képzés nyújtotta ismeretek birtokában szakértelemmel növelhetik a termesztett növények körét, a saját termelésű energia felhasználást, csökkentve ezzel piaci kitettségüket input és output oldalon egyaránt.

Engedélyszám: E-000526/2014/B031
SzPk szám: SzPk-00017-16-20 3 06 3/1

# /- #energianövénytermesztő # energianövénytermesztőtanfolyam #energianövénytermesztőképzés #energianövénytermesztőtanfolyamról #energianövénytermesztőoktatás #energianövénytermesztővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: szakiskolai középfokú végzettség
  • Szakmai előképzettség: a javaslatban szereplő, OKJ szerinti szakmacsoportba tartozó szakképesítés(ek), éspedig 31 621 01 Aranykalászos gazda
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények: nem szükséges
  • Előírt gyakorlati idő: szükséges, éspedig: 5 év önálló gazdálkodási tapasztalat

Célközönség:

  • Az Energianövény termesztő tanfolyamot ajánljuk:
  • Egy igazán jó lehetőség az Energianövény termesztő tanúsítvány megszerzése, mindenkinek bátran ajánljuk.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Energianövény termesztő tanfolyammal kapcsolatos információk

Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 64 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Energianövény termesztő tananyag (jegyzet)
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping