Energetikai ültetvény- gondozó, feldolgozó – Védelmi célú erdősávok – energiaerdők telepítője, fenntartója tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

Ha az életét vidéken képzeli el, és nincs szakmája vagy befejezett iskolai végzettsége, az Energetikai ültetvény-gondozó, feldolgozó Képzés segíteni fog tervei megvalósításában. Ha békés, nyugodt életre vágyik, és biztos jövedelemre, ne késlekedjen a jelentkezéssel! A megújuló energia megismerése elengedhetetlen ahhoz, hogy a jelenlegi létesítmények korlátozott élettartama miatt az új energiaforrások felhasználási lehetőségeit bővíteni tudja.

Az Energetikai ültetvény- gondozó, feldolgozó – Védelmi célú erdősávok – energiaerdők telepítője, fenntartója tanfolyam sikeres elvégzése után képes lesz az energianövényekből keletkező fás- és lágyszárú alapanyagokat, végtermékeket (pellet, brikett, egyéb) helyesen tárolni a vonatkozó tűz-, környezet-, és balesetvédelmi előírások szerint, ültetvények felszámolásának (növényi anyagok eltávolítása a területről, egyéb) munkálatait, az újratelepítéséhez szükséges terület- és talaj-előkészítést a kapcsolódó munkafolyamatokat. Lesz kellő szakmai tudása az energianövények telepítéséhez (talajt előkészít, ültet, trágyáz, kijelöl, egyéb) és fenntartásához (gyomlál,növényvédelmet végez, öntöz, kötöz, támaszt, egyéb) kapcsolódó kézi erőigényes feladatainak elvégzéséhez. Tudni fogja a megújuló energia fogalmát, különböző lágy- és fásszárú, egy illetve többéves vágásfordulójú energianövények tulajdonságait, igényeit, hasznosítási lehetőségeit, a folyamatok során alkalmazott gépeket kiszolgálni, karbantartani és ápolni, a vonatkozó tűz-, környezet- és munkavédelmi szabályok betartásával.

Engedélyszám: E-000526/2014/B023
SzPk szám: SzPk-00091-16-20 2 09 1 /1

# /- #energetikaiültetvénygondozófeldolgozóvédelmicélúerdősávokenergiaerdőktelepítőjefenntartójatanfolyam #energetikaiültetvénygondozófeldolgozóvédelmicélúerdősávokenergiaerdőktelepítőjefenntartójaképzés #energetikaiültetvénygondozófeldolgozóvédelmicélúerdősávokenergiaerdőktelepítőjefenntartójatanfolyamról #energetikaiültetvénygondozófeldolgozóvédelmicélúerdősávokenergiaerdőktelepítőjefenntartójaoktatás #energetikaiültetvénygondozófeldolgozóvédelmicélúerdősávokenergiaerdőktelepítőjefenntartójavizsga

 

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: iskolai előképzettséghez nem kötött, az általános iskola nyolc évfolyamánál kevesebb
  • Szakmai előképzettség: szakmai előképzettséghez nem kötött
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükséges, éspedig: Általános egészségügyi alkalmasság a 33/1998. (VI. 24.) NM rendelet alapján.
  • Előírt gyakorlati idő: nem szükséges
  • Egyéb feltételek: szükséges, éspedig: Tankötelezettség teljesítése

Célközönség:

  • Az Energetikai ültetvény- gondozó, feldolgozó - Védelmi célú erdősávok - energiaerdők telepítője, fenntartója tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, az Energetikai ültetvény- gondozó, feldolgozó - Védelmi célú erdősávok - energiaerdők telepítője, fenntartója képzés tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Energetikai ültetvény- gondozó, feldolgozó - Védelmi célú erdősávok - energiaerdők telepítője, fenntartója tanfolyammal kapcsolatos információk

204.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 396 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Energetikai ültetvény- gondozó, feldolgozó - Védelmi célú erdősávok - energiaerdők telepítője, fenntartója tananyag (jegyzet)
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping