Élelmezésvezető OKJ tanfolyam

Székelyné K. Mariann
Vassné T. Éva

A tanfolyamról

Az élelmezésvezető irányítói, vezetői feladatokat lát el a közétkeztetés területén működő élelmezési üzemegységben. Feladata a közétkeztetési ellátásban részesülő különböző csoportok táplálkozásának
megszervezése, a hatályos közétkezetési rendeletnek megfelelően.A mindennapi munkája során a különböző korcsoportok szükségleteit azonosítja.

Az elkészített étlap alapján az ételek energiatartalmát meghatározza, tápanyag-összetételét kiszámolja, allergénjeit azonosítja. Az élelmezés irányítása során kialakítja a munkarendet, kiadja a napi munkafeladatokat és folyamatos ellenőrzést végez. Az élelmezési feladatokat irányítja, az élelmiszer-biztonsági előírások alapján szervezi és felügyeli azokat.

Gazdálkodási tevékenységet végez, felelősséget vállal a dokumentáció teljes körű elvégzéséért és a dokumentumok tartalmáért. Önállóan elkészíti a közétkeztetésben készülő ételekre vonatkozó anyaghányad-nyilvántartólapot, a tápanyagtartalmat kiszámolja, allergéneket jelöli. Folyamatosan követi és alkalmazza a jogszabályi változásokat.

Felelősséggel tartozik a tevékenységi körében használt vagyontárgyak, alapanyagok, eszközök, berendezések megóvásáért és azokkal való anyagi elszámolásért. A leltározás és a raktár-elszámoltatást irányítja és felelősséget vállal a tartalmáért,  esetleges probléma esetén igyekszik annak gyors kivizsgálására. Saját hatáskörében és felelősségkörében alkalmazza a munkaviszonyra vonatkozó jogszabályokat. Gondoskodik maga és beosztottjai továbbképzéséről.

OKJ azonosító: 52 811 01
Engedélyszám:E-000526/2014/A130

# /- #élelmezésvezető #élelmezésvezetőokj #élelmezésvezetőokjtanfolyam #élelmezésvezetőokjképzés #élelmezésvezetőokjtanfolyamról #élelmezésvezetőokjoktatás #élelmezésvezetőokjvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül az Élelmezésvezető OKJ tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
  • Bemeneti kompetenciák: –
  • Szakmai előképzettség: –
  • Előírt gyakorlat: –
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek

Célközönség:

  • Az Élelmezésvezető OKJ tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden élelmiszeripari tevékenységet kedvelőember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség az Élelmezésvezető OKJ végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Székelyné K. Mariann

0/5
2 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Vassné T. Éva

0/5
2 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Élelmezésvezető OKJ tanfolyammal kapcsolatos információk

246.990 Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 500 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Élelmezésvezető OKJ tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Hasonló tanfolyamok

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping