Egyházzenész II. (Kántor énekvezető) tanfolyam

Avatar
S. Hilda
Avatar
Gy. Ibolya

A tanfolyamról

Az egyházzenész (kántor-énekvezető) a megszerzett zenei szakmai ismeretek birtokában színvonalas egyházzenei művek – gregorián énekek, értékes, hagyományos népénekek, történeti és kortárs vokális egyházi művek – előadását teljesíti, az adott templomi közösség és liturgiai felekezet elvárásainak megfelelően.

Szakképesítés sorszáma: 02154013
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2020.10.29.

# /- #egyházzenészII.#kántorénekvezető #kántorénekvezetőtanfolyam #kántorénekvezetőképzés #kántorénekvezetőtanfolyamról #kántorénekvezetőoktatás #kántorénekvezetővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül az Egyházzenész II. (Kántor énekvezető) tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

 • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség, párhuzamos oktatás esetén nyolcadik évfolyam elvégzésével tanúsított alapfokú iskolai végzettség
 • Az egyházzenész (kántor-énekvezető) a megszerzett zenei szakmai ismeretek birtokában színvonalas egyházzenei művek – gregorián énekek, értékes, hagyományos népénekek, történeti és kortárs vokális
 • egyházi művek – előadását teljesíti, az adott templomi közösség és liturgiai felekezet elvárásainak megfelelően.Szakmai előképzettség: szakmai előképzettséghez nem kötött, azonban az elméleti ismereteknek legalább a zenei alapszintnek megfelelő színvonalú ismeretét, valamint a hangszeres (énekes) gyakorlati ismeretet és a zenei műfajban való alapszintű jártasságot a szakképző iskola írásbeli, szóbeli és gyakorlati szakmai alkalmassági vizsgán felméri, értékeli.
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: -
 • Szakmai gyakorlat időtartama: -

Célközönség:

 • Az Egyházzenész II. (Kántor énekvezető) tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden vallási zene kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség az Egyházzenész II. (Kántor énekvezető) végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

S. Hilda

0/5
39 tanfolyam
0 visszajelzés
1 résztvevő
Több

Gy. Ibolya

0/5
39 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Egyházzenész II. (Kántor énekvezető) tanfolyammal kapcsolatos információk

549.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 1200 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Egyházzenész II. (Kántor énekvezető) tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping