Égéstermék elvezető szerelő tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

Az Égéstermék elvezető szerelő feladata a különböző hőtermelő berendezési tárgyak égéstermék elvezető rendszerének megszerelése.

Kondenzációs gázkazánok esetében nem pusztán a füstgázelvezető rendszert építi ki, hanem az égéshez szükséges levegő bevezető csőhálózatot is agyártói és tervezői útmutatások alapján.

Beszereli a légellátást biztosító berendezéseket. Elvégzi a szükséges tömörségi próbát az égéstermék elvezető rendszeren. A szükséges járulékos elburkolási, karbantartási berendezéseket beszereli.

Az „Égéstermék elvezető szerelő” a Központifűtés- és gázhálózatrendszer-szerelő 4 0732 07 03 kapcsolódó részszakmája.

# /- #égéstermékelvezetőszerelő #égéstermékelvezetőszerelőtanfolyam #égéstermékelvezetőszerelőképzés #égéstermékelvezetőszerelőtanfolyamról #égéstermékelvezetőszerelőoktatás #égéstermékelvezetőszerelővizsga #égéstermékelvezetőszerelőrészszakma

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül az Égéstermék elvezető szerelő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Égéstermék elvezető szerelő tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése
 • Foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükséges
 • Pályaalkalmassági vizsgálat: nem szükséges

Célközönség:

 • Az égéstermék elvezető szerelő tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden épületgépészeti tevékenységet kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a égéstermék elvezető szerelő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
115 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Égéstermék elvezető szerelő tanfolyammal kapcsolatos információk

224.990 Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 450 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Égéstermék elvezető szerelő tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök