Égéstermék-elvezető építő, szerelő, karbantartó tanfolyam

Avatar
G. Gábor
Avatar
Dr. M. János

A tanfolyamról

Egy képzett Égéstermék-elvezető építő, szerelő, karbantartó szakember önállóan és csopormunkában is képes újonnan telepített tüzelőberendezések égéstermék-elvezető berendezéseinek és azok tartozékainak szakszerű, a vonatkozó szabványoknak és a beépítésre kiválasztott szerkezetekkel szemben támasztott követelményeknek megfelelő építésére, szerelésére. A használatban lévő vagy újból használatba kerülő égéstermék-elvezető berendezéseken a szakember elvégzi a szükséges karbantartási, javítási munkálatokat, azok átépítését, béléscsövezését, utólagos belső vakolását, a szerelt égéstermék-elvezető berendezések újbóli hőszigetelését, keményhéjalását, rögzítéseinek megerősítését, a tisztítási-, ellenőrzési feltételek előírások szerinti kialakítását, valamint az ehhez szükséges szerkezetek (kéményseprőjárda, korlát, lépcső) kiválasztását, telepítését. A szakember a munkálataihoz építészeti és épületgépészeti terveket olvas és értelmez, illetve egyeztet a közreműködő szakemberekkel. Munkája során számítógépet használ, elvégzi a szükséges adminisztratív teendőket, valamint kiemelt figyelmet fordít a munka-, tűz- és környezetvédelmi előírások betartására.

Szakképesítés sorszáma:07323004
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.01.08

# /- #égéstermék-elvezetőépítőszerelőkarbantartó #égéstermék-elvezetőépítőszerelőkarbantartótanfolyam #égéstermék-elvezetőépítőszerelőkarbantartóképzés #égéstermék-elvezetőépítőszerelőkarbantartótanfolyamról #égéstermék-elvezetőépítőszerelőkarbantartóoktatás #égéstermék-elvezetőépítőszerelőkarbantartóvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Égéstermék-elvezető építő, szerelő, karbantartó tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Égéstermék-elvezető építő, szerelő, karbantartó tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
 • Szakmai előképzettség: nem szükséges
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges (foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálat)
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: Az égéstermék-elvezetés ellenőrzésének, tisztításának, vagy építésének, szerelésének, javításának területén végzett, igazolt 2 éves gyakorlat.

Célközönség:

 • A Égéstermék-elvezető építő, szerelő, karbantartó tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden építészetet kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Égéstermék-elvezető építő, szerelő, karbantartó végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

G. Gábor

0/5
10 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Dr. M. János

0/5
7 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Égéstermék-elvezető építő, szerelő, karbantartó képzés

179.900 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 300 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Égéstermék-elvezető építő, szerelő, karbantartó tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök