ECDL BASE (ECDL Start) tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

ECDL BASE (ECDL Start) a közelmúltban írástudás alatt az írott anyagokból nyert információ hasznosításának képességét értettük. Ez többféleképpen is megfogalmazódik. Az írástudás az olvasás és írást alapkészségein kívül a megértés és a sikeres tevékenység általános képességét is jelenti, a társadalmi túléléshez szükséges információkhoz való kapcsolódás megteremtését lehetővé tevő készségeket.

A számítógépes írástudás alatt a leggyakrabban azoknak a készségeknek az együttesét értjük, amelyek szükségesek szövegszerkesztő, adatbázis-kezelő és táblázatkezelő alkalmazói programcsomagok használatához. Az ezen túlmenő felfogások a számítógép kezelést, mint az információs társadalomban való részvételhez szükséges eszközt tekintjük.

Ide szokták érteni az információval kapcsolatos fogalmak ismeretét és az információról való absztrakt gondolkodás képességét is. A tanfolyamunk célja, hogy megismertesse a számítógép használatát, az információszerzés, ügyintézés lehetőségét az interneten.

Nyilvántartásba-vételi száma: E/2020/000131

# /- #ecdlbasetanfolyam #ecdlbaseképzés #ecdlbasetanfolyamról #ecdlbaseoktatás #ecdlbasevizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • ECDL BASE (ECDL Start) tananyag (jegyzet),

Követelmények / utasítások

  • Iskolai végzettség: nem igényel befejezett iskolai végzettséget
  • Egyéb feltételek: Alapvető írás és olvasási készség

Célközönség:

  • Az ECDL BASE (ECDL Start) tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, az ECDL BASE (ECDL Start) képzés tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
115 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
ECDL BASE (ECDL Start) tanfolyammal kapcsolatos információk

99.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 160 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • ECDL BASE (ECDL Start) tananyag (jegyzet),