Büntetés-végrehajtási gazdálkodási főfelügyelő tanfolyam

Avatar
P. Karina
Avatar
Ifj. K. Balázs
Avatar
M .Péter

A tanfolyamról

A büntetésvégrehajtási szervezet gazdasági szakterületének állományában büntetés végrehajtási gazdálkodási főfelügyelői beosztásban végzi feladatát a szakképesítéssel rendelkező. Összefüggéseiben átlátja a büntetésvégrehajtás gazdasági szakterülete munkafolyamatait. Ismeri az elemi költségvetés és a költségvetési beszámoló készítésének szabályait. A vonatkozó számviteli, pénzügyi szabályokat alkalmazva bizonylatokat kezel, a selejtezési és leltározási feladatokban részt vesz, raktárosi, élelmezési feladatokat lát el.

Részt vesz a beszerzési eljárásokban, azokat képes lebonyolítani, a szolgáltatások igénybevételében, a ruházati ellátásban, a gépjármű ellátás, forgalmazás, elszámolás rendjének kialakításában közre-működni, a fogvatartotti állomány ellátásával kapcsolatos feladatokat (letétezés, elhelyezés, élelmezés, ruházati ellátás, munkáltatás) végrehajtani, kártérítési ügyeket kezelni. Betartja a szakterületen jelentkező tűz, munka, balesetvédelmi, környezetvédelmi, biztonsági, és egészségügyi előírásokat. Csapatmunkában dolgozik, együttműködő. Szakmai ismereteit folyamatosan fejleszti, továbbképzéseken vesz részt, az önképzésre nagy hangsúlyt fektet.

Szakképesítés sorszáma: 10325001
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2020.10.29.

# / – #bünteésvégrehajtásigazdálkodásifőfelügyelő #bünteésvégrehajtásigazdálkodásifőfelügyelőtanfolyam #bünteésvégrehajtásigazdálkodásifőfelügyelőképzés #bünteésvégrehajtásigazdálkodásifőfelügyelőtanfolyamról #bünteésvégrehajtásigazdálkodásifőfelügyelőoktatás #bünteésvégrehajtásigazdálkodásifőfelügyelővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Büntetés-végrehajtási gazdálkodási főfelügyelő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beíratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség,
  • Szakmai előképzettség: 10323011 Büntetés-végrehajtási felügyelő OKJ 52 861 02 Büntetés-végrehajtási felügyelő szakképesítés. A szakmai képzés megkezdhető a Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási Központjában, 1996. szeptember 1-jét követően megszerzett, OKJ 52-861-01-0000-00-00 büntetés-végrehajtási felügyelő I. szakképesítés, valamint a Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási Központjában, 1996. szeptember 1-jét követően megszerzett alapfokú szaktanfolyami végzettség birtokában is.
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: 1 év büntetés-végrehajtási hivatásos jogviszony

Célközönség:

  • A büntetés-végrehajtási gazdálkodási főfelügyelő tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden rendvédelmi szerv iránt érdeklődő számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Büntetés-végrehajtási gazdálkodási főfelügyelő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

P. Karina

0/5
45 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Ifj. K. Balázs

0/5
31 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

M .Péter

0/5
12 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Büntetés-végrehajtási gazdálkodási főfelügyelő tanfolyammal kapcsolatos információk

84.990 Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 120 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Büntetés-végrehajtási gazdálkodási főfelügyelő tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping