Büntetés végrehajtási főfelügyelő tanfolyam

Avatar
Á. Károly
Avatar
Dr. H. János
Avatar
T. Andrea

A tanfolyamról

A büntetésvégrehajtási (a továbbiakban bv.) szervezet állományában büntetésvégrehajtási főfelügyelői alapfeladatokat hajt végre. Végrehajtja a bv. szervezet objektumainak és az
azokban elhelyezett fogvatartottak őrzésével kapcsolatos feladatokat, ellenőrzi az alárendeltségébe tartozók feladatvégzését. Kezeli a bv. intézet fegyverzeti szakanyagait, fegyveres biztosítási feladatot lát el szállítmányvezetőként, előállító parancsnokként. Ismeri a kényszerítőeszközök alkalmazásának szabályait, az alkalmazás követő eljárást koordinálja. Összeköttetést tart a biztonsági tiszttel, biztonsági felügyelőkkel, a körlet(fő)felügyelőkkel és a foglalkoztatási felügyelőkkel.

Szervezi az alárendeltségébe tartozó állományi tagok feladatvégzését a fogvatartottak őrzésével, felügyeletével és ellenőrzésével, valamint a biztonsági intézkedések végrehajtásával kapcsolatban. Általános és speciális eligazítást tart. Folyamatosan figyelemmel tudja kísérni a biztonsági feladatokat végrehajtók tevékenységét.
Pontosan vezeti a meghatározott szolgálati okmányokat, jelentést tesz szolgálati elöljárójának. Rendkívüli esemény bekövetkezése esetén képes csoportok, egységek irányítására, vezetésére
a bv. szerv rendjének helyreállítása érdekében.

Szakképesítés sorszáma: 10325001
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2020.10.29.

# / – #büntetésvégrehajtásifőfelügyelő #büntetésvégrehajtásifőfelügyelőtanfolyam #büntetésvégrehajtásifőfelügyelőképzés #büntetésvégrehajtásifőfelügyelőtanfolyamról #büntetésvégrehajtásifőfelügyelőoktatás  #büntetésvégrehajtásifőfelügyelővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Büntetés végrehajtási főfelügyelő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beíratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség,
  • Szakmai előképzettség: OKJ 52 861 02 Büntetés végrehajtási felügyelő szakképesítés. A szakmai képzés megkezdhető a Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási Központjában, 1996. szeptember 1-jét követően megszerzett, OKJ 52-861-01-0000-00-00 büntetés-végrehajtási felügyelő I. szakképesítés, valamint megkezdhető a Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási Központjában, 1996. szeptember 1-jét követően megszerzett büntetés-végrehajtási alapfokú szaktanfolyami végzettség birtokában is.
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: nem szükséges Szakmai gyakorlat területe és időtartama: 1 év büntetés-végrehajtási hivatásos
  • jogviszony

Célközönség:

  • A büntetés végrehajtási főfelügyelő tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden rendvédelmi szerv iránt érgdeklődő számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a büntetés végrehajtási főfelügyelő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Á. Károly

0/5
15 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Dr. H. János

0/5
34 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

T. Andrea

0/5
47 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Büntetés végrehajtási főfelügyelő tanfolyammal kapcsolatos információk

84.990 Ft

Nehézség
Haladó
Időtartam 120 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Díjmentes próbavizsga
  • Büntetés végrehajtási főfelügyelő tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping