Bio- és zöldhulladék hasznosítás, komposztálás tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

Háztartásunkban, kertünkben rengeteg zöldhulladék keletkezik. Ezeket legjobb, ha helyben kezeljük – attól függetlenül, hogy hol lakunk -, így nem kell a kukába tömni, elégetni, vagy elszállíttatni ezt a típusú hulladékot. Egy kis elszántsággal könnyedén tudjuk komposztálni ezeket, azaz termőfölddé alakítjuk a különböző szerves anyagokat.

De mit is lehet komposztálni: zöldségek, szárak, levelek, olajos magvak, csonthéjak, kávé, tea, fűszer- és gyógynövények, tojáshéj, vágott virágok, szobanövények, festetlen-, fehérítetlen natúr papír, lomb, levágott fű, gally, növénynyesedék, faforgács, szalma, faapríték, fahamu.Egyik legfontosabb megújuló energiaforrásunk a termőtalaj, hiszen az élővilág jelentős részének, közte az embernek is a tápanyagokban gazdag termőföld biztosítja az életben maradását.

A Bio- és Zöldhulladék hasznosítás, komposztálás tanfolyam segítséget kíván nyújtani a természetben zajló folyamatok megértéséhez, a talajok újraélesztésének és a zöld-javakkal való észszerű gazdálkodásnak a megtanulásához.Ha mindezek érdeklik és még nincs szakmája, befejezett iskolai végzettsége, a Képzés segíteni fog tervei megvalósításában. Ha békés, nyugodt életre vágyik, és biztos jövedelemre, ne késlekedjen a jelentkezéssel, mert a Bio- és Zöldhulladék hasznosítás, komposztálás szakmát Önnek találták ki. A képzés során olyan szakemberré válhat, aki gyakorlatban alkalmazható tudás birtokában értékké válik a munkaerő-piacon azoknak, akik végre saját maguk szeretnék irányítani életüket, jó megoldást, kiutat keres, idejét és pénzét szánja rá.

Engedélyszám: E-000526/2014/B026
SzPk szám: SzPk-00057-16-20 2 06 1 /1

# /#bioészöldhulladékhasznosításkomposztálástanfolyam #bioészöldhulladékhasznosításkomposztálásképzés #bioészöldhulladékhasznosításkomposztálástanfolyamról #bioészöldhulladékhasznosításkomposztálásoktatás #bioészöldhulladékhasznosításkomposztálásvizsga

 

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: iskolai előképzettséghez nem kötött, az általános iskola nyolc évfolyamánál kevesebb
  • Szakmai előképzettség: szakmai előképzettséghez nem kötött
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények: nem szükséges
  • Előírt gyakorlati idő: nem szükséges

Célközönség:

  • A Bio- és zöldhulladék hasznosítás, komposztálás tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a Bio- és zöldhulladék hasznosítás, komposztálás képzés tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Bio- és zöldhulladék hasznosítás, komposztálás tanfolyammal kapcsolatos információk

89.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 130 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Bio- és zöldhulladék hasznosítás, komposztálás tananyag (jegyzet)
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping