Bevezető a digitális eszközök világába – IKER 1-2. szintű tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

Valamiért azt tapasztaljuk, hogy az IKT eszközökkel szemben sokkal türelmetlenebben vagyunk, mint az élet egyéb területein. ‘Nem működik, nem ér semmit’, hallható gyakran kollégáktól. Az IKT eszközök hatékony használata sok türelmet, munkát, időt igényel (főleg a folyamat elején). Megdöbbenve néznénk egy kollégánkra, ha azt mondaná:Nem használok fénymásolót, olyan megbízhatatlan.Pedig mindannyian rángattunk már ki cafatokra tépett papírt a gépből. Hasonló a helyzet az IKT eszközökkel is.

Ha azt halljuk, hogy IKT, gyakran nem gondolunk másra, mint a számítógépekre és / vagy az interaktív táblákra. Az IKT azonban ennél sokkal tágabb értelemben használatos, és magába foglal minden digitális technológiát. Ha sikeresek akarunk lenni ebben a kérdésben, akkor tartanunk kell a lépést a korral, és a modern oktatási módszerek mellett a legmodernebb infokommunikációs (IKT) és Web2 technológiákat is ki kell használnunk. Mit is jelentenek ezek a fogalmak? Az IKT infokommunikációs technológiák és a web2 is egy összefoglaló megnevezés. A tanfolyam tananyaga magában foglalja az összes olyan audiovizuális szemléltetőeszközt és digitális tananyagot, amely interaktív módon képes az információt átadni.

Nyilvántartásba-vételi száma: E/2020/000131

# /- #bevezetőadigitáliseszközökvilágábatanfolyam #bevezetőadigitáliseszközökvilágábaképzés #bevezetőadigitáliseszközökvilágábatanfolyamról #bevezetőadigitáliseszközökvilágábaoktatás #bevezetőadigitáliseszközökvilágábavizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Bevezető a digitális eszközök világába tananyag (jegyzet),

Követelmények / utasítások

  • Egyéb feltételek: betöltött 16. életév

Célközönség:

  • A Bevezető a digitális eszközök világába tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a Bevezető a digitális eszközök világába tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
122 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Bevezető a digitális eszközök világába – IKER 1-2. szintű tanfolyammal kapcsolatos információk

67.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 70 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Bevezető a digitális eszközök világába tananyag (jegyzet),

Tanfolyamok