Betegápolás házilag tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

Egyre több családban találkozunk olyan tartós, szakápolásra szoruló idős vagy fiatalabb beteggel, akiket a hozzátartozók nem tudnak 24 órán át ápolni. Az ágyhoz kötött állapot alapvetően is megviseli azt, akinek a kiszolgáltatott állapotot el kell szenvednie. Érthető, ha a beteg szívesebben marad saját környezetben, mint a kórház fehér falai közt. De ki az, aki vállalja a gondozást, ami speciális szaktudást és sok időt igényel. Az otthoni ápolás a kórházi ellátás kiváltására, lerövidítésére irányuló ellátási forma.

Az ápolás célja a beteg állapotának javítása, az egészség megőrzése illetve helyreállítása, a szenvedés enyhítése, a beteg és a betegágy körüli alapvető teendők önálló elvégzése, a mindennapi életvitel, háztartásvezetés szervezése.

Az otthoni szakápolás a beteg otthonában kezelőorvosának rendelésére végzett tevékenység, melyet szakképzett ápoló végez, amennyiben az ápolást elrendelő orvos ezeket a tevékenységeket is javasolja. Az ő munkájuk mellett végzett munkára készít fel a tanfolyam.

Nyilvántartásba-vételi száma: E/2020/000131

# /- #betegápolásházilagtanfolyam #betegápolásházilagképzés #betegápolásházilagtanfolyamról #betegápolásházilagoktatás #betegápolásházilagvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Betegápolás házilag tananyag (jegyzet)

Követelmények / utasítások

  • Iskolai végzettség: iskolai előképzettséghez nem kötött, az általános iskola nyolc évfolyamnál kevesebb
  • Szakmai végzettség: szakmai előképzettséghez nem kötött

Célközönség:

  • A Betegápolás házilag tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a Betegápolás házilag képzés tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
122 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Betegápolás házilag tanfolyammal kapcsolatos információk

159.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 300 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Betegápolás házilag tananyag (jegyzet)

Tanfolyamok