Betanított takarító tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

Ha még nincs szakmája, befejezett iskolai végzettsége, a Betanított Takarító Képzés segíteni fog tervei megvalósításában. Ne késlekedjen a jelentkezéssel, ezt a szakmát Önnek találták ki. Mi megértjük, segítjük a Betanított takarító Tanfolyam során olyan szakemberré válni, aki gyakorlati alkalmazható tudás birtokában értékké válik a munkaerő-piacon, aki végre saját maga szeretné irányítani életét. A tisztítás-technológiai szolgáltatások területén a betanított takarítók iránti kereslet egyre inkább növekszik.

A tisztítás-technológiai szolgáltató cégeknek a hatékony és minőségi szolgáltatás biztosítása érdekében szükségük van olyan munkaerőre, akik szakmai iránymutatás mellett képesek a lakó- és munkakörnyezet tisztán tartásával kapcsolatos kisegítő takarítói feladatokat ellátni.

Az egyes munkafeladatok szakszerű elvégzésével segíti a magasabb képzettséggel rendelkező szakemberek munkáját, hozzájárul a hatékony tisztítás-technológiai szolgáltatás biztosításához. A betanított takarító a lakó- és munkakörnyezet tisztán tartásában vesz részt a tisztítás technológiai szolgáltatásvezető, a tisztítás-technológiai szakmunkás irányítása, felügyelete mellett. Takarítási feladatokban végez kisegítő tevékenységet a lakó- és munkakörnyezet belső tereinek és berendezési tárgyainak tisztán és rendezett állapotban tartása érdekében.

Engedélyszám: E-000526/2014/B041
SzPk szám: SzPk-00118-16-19 1 09 1/1

# /- #betanítotttakarító # betanítotttakarítótanfolyam #betanítotttakarítóképzés #betanítotttakarítótanfolyamról #betanítotttakarítóoktatás #betanítotttakarítóvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: iskolai előképzettséghez nem kötött, az általános iskola nyolc évfolyamánál kevesebb
  • Szakmai előképzettség: szakmai előképzettséghez nem kötött
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények szükséges, éspedig: Foglalkozás egészségügyi alkalmassági vizsgálat szükséges.
  • Előírt gyakorlati idő: nem szükséges

Célközönség:

  • A Betanított Takarító tanfolyamot ajánljuk:
  • Egy igazán jó lehetőség a Betanított takarító tanúsítvány megszerzése mindenkinek bátran ajánljuk.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Betanított takarító tanfolyammal kapcsolatos információk

Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 230 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Betanított takarító tananyag (jegyzet)
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping