Betanított szociális segítő tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

Sok ember dönt az idős gondozás mellett, mivel nagy a munkaerőhiány ebben a szakmában. A társadalomban egyre növekszik az igény a szociális jellegű szakmai tevékenységek iránt. A Betanított szociális segítő szakmai képzést akkor válassza, ha nincs szakmai képzettsége.

Képzésünk lehetőséget kínál a szakmai végzettség megszerzésére. A szociális ágazat a szakképzett szociális segítők mellett egyre nagyobb mértékben igényli a betanított szociális segítőket, akik szakmai iránymutatás mellett képesek az egyszerűbb szociális jellegű szakmai feladatok elvégzésére. A betanított szociális segítők a képzésen szerzett ismereteik birtokában megfelelő segítséget nyújtanak a magasabb szakképzettséggel rendelkező szakemberek számára, így a munkafeladatok megosztásával együtt hatékonyabban végezhetik el feladataikat.Ha szívesen segítene a rászorulóknak és ezt hivatásként tudná végezni, akkor ez Önnek való szakma!

A Betanított szociális segítők olyan emberekkel foglalkoznak, akik már idősek vagy éppen ápolásra szorulnak. A jó betanított szociális segítő derűs, kiegyensúlyozott ember, aki szereti az idős, elesett embereket, jól érzi magát társaságukban, nyílt, őszinte, elfogadó, ismeri, és tiszteletben tartja a személyiségüket. Ha szereti az idős embereket, netán van is ilyen a családban és gondoskodó típus, akkor a képzés a legalkalmasabb önnek! Ha egy olyan szakmát szeretne szerezni, amivel másokon tud segíteni, akkor ne hagyja ki ezt a remek alkalmat, jelentkezzen a Betanított szociális segítő tanfolyamunkra. A képzés időtartama alatt az ápolás illetve a gondozás egyes szakaszait is megismeri. Fontos, hogy ezekkel az emberekkel személyes kapcsolatot is kialakítson.

Engedélyszám: E-000526/2014/B042
SzPk szám: SzPk-00112-17-02 3 03 2 /2

# /- #betanítottszociálissegítő # betanítottszociálissegítőtanfolyam # betanítottszociálissegítőképzés # betanítottszociálissegítőtanfolyamról # betanítottszociálissegítőoktatás # betanítottszociálissegítővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Nyolcadik évfolyam elvégzésével tanúsított alapfokú iskolai végzettség.

Célközönség:

  • A Betanított szociális segítő tanfolyamot ajánljuk:
  • Egy igazán jó lehetőség a Betanított szociális segítő tanúsítvány megszerzése, mindenkinek bátran ajánljuk.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Betanított szociális segítő tanfolyammal kapcsolatos információk

134.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 240 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Betanított szociális segítő tananyag (jegyzet)
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping