Betanított kőműves tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

Az építőipar a szakképzett kőművesek mellett egyre nagyobb mértékben igényli a betanított kőműveseket, akik szakmai iránymutatás mellett képesek az egyszerűbb szakmai tevékenységek elvégzésére. A betanított kőművesek megfelelő segítséget nyújtanak a magasabb szakképzettséggel rendelkező szakemberek számára, így csoportmunkában, a munkafolyamatok célszerű megosztásával hatékonyabban végezhetik el a feladatokat. Ha még nincs szakmája, befejezett iskolai végzettsége, ne késlekedjen a jelentkezéssel! A Betanított Kőműves szakmát Önnek találták ki.

A Betanított kőműves feladata a kőműves szakember munkájának segítése, szakmai irányítás mellett, a munka- tűz- és balesetvédelmi előírások betartásával végzi feladatait. A betanított kőműves munkája során használja a kőműves munkához szükséges tárgyi eszközöket, kisgépeket, előkészíti a munkafolyamatokat, vasalási, betonozási, falazási, vakolatkészítési tevékenységeket végez, részt vesz a hő- és hangszigetelő, valamint vízszigetelési tevékenységekben, segítséget nyújt a bontási, átalakítási, helyreállítási és felújítási munkálatok során.

Engedélyszám: E-000526/2014/B036
SzPk szám: SzPk-00117-16-09 1 07 1/1

# /- #betanítottkőműves # betanítottkőművestanfolyam #betanítottkőművesképzés #betanítottkőművestanfolyamról #betanítottkőművesoktatás #betanítottkőművesvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: iskolai előképzettséghez nem kötött, az általános iskola nyolc évfolyamánál kevesebb
  • Szakmai előképzettség: szakmai előképzettséghez nem kötött
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükséges, éspedig: Foglalkozás egészségügyi alkalmassági vizsgálat szükséges.

Célközönség:

  • A Betanított kőműves tanfolyamot ajánljuk:
  • Egy igazán jó lehetőség a Betanított kőműves tanúsítvány megszerzése, mindenkinek bátran ajánljuk.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Betanított kőműves tanfolyammal kapcsolatos információk

159.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 300 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Betanított kőműves tananyag (jegyzet)
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping