Betanított festő-mázoló tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

Az építőipar illetve a festékipar fejlődésének köszönhetően egyre több ingatlan épül, kerül felújításra, ennek következtében egyre nagyobb az igény arra, hogy a festési munkálatokat olyan szakemberek végezzék, akik megfelelő idő alatt, jó minőségű munkát végeznek. A munkák egy részét a betanított festő-mázoló szakmai végzettséggel rendelkezők végzik, segítve a magasabb végzettséggel rendelkező szakemberek munkáját. Ha még nincs szakmája, befejezett iskolai végzettsége, a Betanított festő-mázoló Képzés segíteni fog tervei megvalósításában.

Ne késlekedjen a jelentkezéssel! A Betanított festő-mázoló szakmát Önnek találták ki. A Betanított festő-mázoló szakmai végzettséggel rendelkező feladata a festő, mázoló, tapétázó szakember munkájának segítése. Szakember irányításával részt vesz épületek, lakóterek festési alapmunkáiban. Segédkezik a felületet előkészítésében, tisztításában, a kisebb hibák javításában, a felület alapozásában, szakmai irányítással felületkiegyenlítést végez, segédkezik a festék különféle felületekre való felvitelében. Elvégzi a munkaterület takarítását.

Szakszerűen használja a munkavégzéshez szükséges eszközöket, anyagokat.

Engedélyszám: E-000526/2014/B035
SzPk szám: SzPk-00113-16-09 2 07 1 /1

# /- #betanítottfestőmázolótanfolyam #betanítottfestőmázolóképzés #betanítottfestőmázolótanfolyamról #betanítottfestőmázolóoktatás #betanítottfestőmázolóvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Követelmények

  • Iskolai előképzettség: iskolai előképzettséghez nem kötött, az általános iskola nyolc évfolyamánál kevesebb
  • Szakmai előképzettség: szakmai előképzettséghez nem kötött
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények szükséges, éspedig: Foglalkozás egészségügyi alkalmassági vizsgálat szükséges.
  • Előírt gyakorlati idő: nem szükséges
  • Egyéb feltételek: szükséges, éspedig: befejezett 8 általános iskolai végzettség hiányában a képzés megkezdhető bemeneti kompetenciamérést követően, írás, olvasási, számolási készség megléte esetén

Célközönség:

  • A betanított festő-mázoló tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a betanított festő-mázoló tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
154 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Értékelés írása

Betanított festő-mázoló tanfolyammal kapcsolatos információk

134.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 240 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • Betanított festő-mázoló tananyag (jegyzet)
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping