Autóbuszos forgalmi tiszt tanfolyam

Avatar
F. Béla
Avatar
D. Erzsébet

A tanfolyamról

Forgalmi szolgálattevő (diszpécser, fődiszpécser), zavarelhárító munkatárs: Önállóan irányítja és zavar esetén beavatkozik a forgalom lebonyolítási folyamatokba. Ismeri a végrehajtásra vonatkozó szerződések fontosabb paramétereit, képes priorizálni a be-avatkozások között.Utaskapcsolati, ügyfélszolgálati munkatárs: Érti a teljes szervezet működését, képes arra, hogy a beérkező észrevételeket a megfelelő szakterületnek továbbítsa, és a viszszacsatolások alapján a vonatkozó jogszabályi háttér figyelembevételével válaszokat írjon. Képes a kommunikációs eszközök napi szintű alkalmazására az ügyfelekkel való kapcsolattartás során.Vezénylő: Jó kommunikációs képességgel irányítja a rábízott munkavállalókat, teljes mértékben ismeri az irányítása alatt álló munkavállalókra vonatkozó foglalkoztatási szabályokat.

Képes arra, hogy a rendelkezésre álló erőforrásokat hatékonyan használ-ja, és zavar esetén önálló döntéseket hozzon, szükség szerint a forgalmi célok priorizálása mellett. Menetrend- és fordaszerkesztő: Ismeri a vállalatirányítási és informatikai rendszereket, képes arra, hogy önállóan, precízen a társasági üzemeltetési célok mentén hatékony forgalom-előkészítést hajtson végre. Önálló javaslatokat fogalmaz meg a hatékonyság javítása érdekében, képes a teljesítménytervezésre, átlátja és érti feladatának a szervezet gazdálkodására gyakorolt hatásait. Értékesítési (kereskedelmi, bevétel-ellenőrzési, készletgazdálkodási) munkatársak: Készségszinten ismeri a szervezet bevételbeszedési gyakorlatát. Aktívan használja az informatikai rendszereket, képes a bevételek elemzésére, lekérdezéseket, kimutatásokat tud készíteni. Rá tud mutatni a beavatkozást igénylő esetekre.

Ismeri a tarifatermékeket, az értékesítési csatornákat, képes arra, hogy a bevételelszámolásokat precízen előkészítse a pénzügyi (gazdasági) szervezet felé.Telephelyvezető: Önállóan és felelősségteljesen irányítja a telephely napi működését, költséghatékonyan, a szolgáltatási színvonal szem előtt tartásával gazdálkodik a rábízott humán és járműerőforrásokkal. Ismeri a területre vonatkozó szolgáltatási szerződéseket, és képes döntéseket hozni ezek ellátásával kapcsolatban. Átlátja a vállalatirányítási rendszer működését, a végrehajtásban keletkező információkat szelektálni és továbbítani tudja a funkcionális szervezetek felé. Alkalmas a delegált munkáltatói jog-körök gyakorlására.

Szakképesítés sorszáma:10415001
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.09.01

# /- #autóbuszosforgalmitiszt #autóbuszosforgalmitiszttanfolyam #autóbuszosforgalmitisztképzés #autóbuszosforgalmitiszttanfolyamról #autóbuszosforgalmitisztoktatás #autóbuszosforgalmitisztvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül az Autóbuszos forgalmi tiszt tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Autóbuszos forgalmi tiszt tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
 • Szakmai előképzettség: -
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: nem szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

 • Az Autóbuszos forgalmi tiszt tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden szállítási szolgáltatást kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség az Autóbuszos forgalmi tiszt végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk

Oktató(k)

F. Béla

0/5
5 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

D. Erzsébet

0/5
2 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Autóbuszos forgalmi tiszt tanfolyammal kapcsolatos információk

109.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 180 Óra

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Autóbuszos forgalmi tiszt tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Tanfolyamok

  Hasonló tanfolyamok