Alapozó- és közműgépkezelő tanfolyam

Avatar
M. Áron
Avatar
H. József

A tanfolyamról

Az Alapozó- és közműgépkezelő tanfolyam elvégzése után a rábízott gépeket, úgymint a cölöp- és szádfalvédő berendezést, a kőzet és talajfúró berendezést, a réselőberendezést, az alagcsövező gépet, a csősajtoló berendezést, a dréncső-, kábel- és komplettcső-fektető berendezést, valamint a talajvízszint-süllyesztő aggregátot az előírásoknak megfelelően működteti. Az Alapozó- és közműgépkezelő tanfolyam elvégzése után gyakran el kell látni az alapszintű karbantartói munkákat is, továbbá rendben, és tisztán kell tartani a felügyelete alá tartozó gép környezetét, valamint vezetnie szükséges a géphez tartozó munkanaplót. A munkakörben az Alapozó- és közműgépkezelő tanfolyam elvégzése után elvárt a pontosság, a feladatkövetés, és a monotóniatűrés.

Az Alapozó- és közműgépkezelő tanfolyam elvégzése után az Alapozó- és közműgépkezelő feladata, hogy az előírásoknak megfelelően működtesse a rábízott gépeket, úgymint a cölöp- és szádfalvédő berendezést, a kőzet és talajfúró berendezést, a réselőberendezést, az alagcsövező gépet, a csősajtoló berendezést, a dréncső-, kábel- és komplettcső-fektető berendezést, valamint a talajvízszint-süllyesztő aggregátot. Az Alapozó- és közműgépkezelő tanfolyam elvégzése után gyakran az alapszintű karbantartói munkákat is el kell látni, valamint rendben, és tisztán kell tartani a felügyelete alá tartozó gép környezetét. A munkanapló vezetése is a feladatai közé tartozik az Alapozó- és közműgépkezelő tanfolyam elvégzését követően. A munkakörében az Alapozó- és közműgépkezelő tanfolyam elvégzése után elvárt, hogy pontos legyen, kövesse az utasításokat, és tűrje a monotóniát.

Szakképesítés sorszáma: 07193001
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.07.19

# /- #alapozóésközműgépkezelő #alapozóésközműgépkezelőtanfolyam #alapozóésközműgépkezelőképzés #alapozóésközműgépkezelőtanfolyamról #alapozóésközműgépkezelőoktatás #alapozóésközműgépkezelővizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül az Alapozó- és közműgépkezelő tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Alapozó- és közműgépkezelő tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

 • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
 • Szakmai előképzettség: -
 • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
 • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

 • Az Alapozó- és közműgépkezelő tanfolyamot ajánljuk:
 • Minden műszaki dolgot kedvelő ember számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség az Alapozó- és közműgépkezelő végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

M. Áron

0/5
32 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

H. József

0/5
30 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Alapozó- és közműgépkezelő tanfolyammal kapcsolatos információk

59.990 Ft

Tanfolyam tartalma

 • Online felületen elérhető tananyag
 • Díjmentes próbavizsga
 • Alapozó- és közműgépkezelő tananyag (jegyzet),
 • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Tanfolyamok