A mentális, szociális és egészségügyi okból foglalkoztatásba be nem vonható álláskeresők támogatása tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

A mentális, szociális és egészségügyi okból foglalkoztatásba be nem vonható álláskeresők támogatása képzés hozzájárul, hogy a képzésben részvevő a képes legyen olyan ismereteket megszerezni, olyan információkat, kompetenciákat, amelyek a mentális, szociális vagy egészségügyi okból foglalkoztatásba be nem vonható álláskeresők foglalkoztathatóságának növelését szolgálják.

Nyilvántartásba-vételi száma: E/2020/000131

# /- #amentálisszociálisésegészségügyiokbólfoglalkoztatásbabenemvonhatóálláskeresőktámogatásatanfolyam #amentálisszociálisésegészségügyiokbólfoglalkoztatásbabenemvonhatóálláskeresőktámogatásaképzés #amentálisszociálisésegészségügyiokbólfoglalkoztatásbabenemvonhatóálláskeresőktámogatásatanfolyamról #amentálisszociálisésegészségügyiokbólfoglalkoztatásbabenemvonhatóálláskeresőktámogatásaoktatás #amentálisszociálisésegészségügyiokbólfoglalkoztatásbabenemvonhatóálláskeresőktámogatásavizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • A mentális, szociális és egészségügyi okból foglalkoztatásba be nem vonható álláskeresők támogatása tananyag (jegyzet),

Követelmények / utasítások

  • Iskolai végzettség: befejezett iskolai végzettséget nem igényel

Célközönség:

  • A mentális, szociális és egészségügyi okból foglalkoztatásba be nem vonható álláskeresők támogatása tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a mentális, szociális és egészségügyi okból foglalkoztatásba be nem vonható álláskeresők támogatása tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.
  • Egyéb feltételek: alapvető írni, olvasni és számolni tudás

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
122 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
A mentális, szociális és egészségügyi okból foglalkoztatásba be nem vonható álláskeresők támogatása tanfolyammal kapcsolatos információk

94.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 144 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • A mentális, szociális és egészségügyi okból foglalkoztatásba be nem vonható álláskeresők támogatása tananyag (jegyzet),

Tanfolyamok