8. osztályos felzárkóztató tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

Az általános iskolai végzettség megszerzése azoknak fontos, akik egyáltalán nem rendelkeznek, vagy részben rendelkeznek az általános iskola elvégzéséhez szükséges kompetenciákkal és készségekkel, terveznek a továbbiakban részt venni a szakmai és egyéb képzéseken, amelyeknél a befejezett 8. osztály a bemeneti feltétel.

Azoknak szóló tanfolyam, akik végre saját maguk szeretnék irányítani életüket, akikkel nem történnek a dolgok…., nem félnek a változtatástól, változástól. Aki az új és jó megoldást keresi, szemléletváltásra kész, kiutat keres.

Nyilvántartásba-vételi száma: E/2020/000131

# /- #8osztályosfelzárkóztatótanfolyam #8osztályosfelzárkóztatóképzés #8osztályosfelzárkóztatótanfolyamról #8osztályosfelzárkóztatóoktatás #8osztályosfelzárkóztatóvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • 8. osztályos felzárkóztató tananyag (jegyzet),

Követelmények / utasítások

  • Befejezett általános 7. osztály és a tankötelezettség betöltése

Célközönség:

  • A 8. osztályos felzárkóztató tanfolyamot ajánljuk:
  • Mindenki számára, a 8. osztályos felzárkóztató tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
122 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
8. osztályos felzárkóztató tanfolyammal kapcsolatos információk

224.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 450 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • 8. osztályos felzárkóztató tananyag (jegyzet),

Tanfolyamok