7. osztályos felzárkóztató tanfolyam

Avatar
Vezetőoktató

A tanfolyamról

Magyarországon az általános iskola befejezéséig nem, vagy csak hiányosan fejlődnek ki azok az alapkompetenciák, melyek a továbbtanuláshoz, a különféle szakmák elsajátításához, valamint az élethosszig tartó tanuláshoz szükségesek. Ezt a hiányt hivatott részben pótolni a 6. osztályt befejezettek számára a 7. osztályos felzárkóztató tanfolyam. A tartalomközpontú oktatásról a kompetenciák, azaz a képességek, készségek és az alkalmazásképes tudás fejlesztésére a cél, hiszen elsősorban ezek révén válhat bárki képessé az egész életen át tartó tanulásra.

Nyilvántartásba-vételi száma: E/2020/000131

# /- #7osztályosfelzárkóztatótanfolyam #7osztályosfelzárkóztatóképzés #7osztályosfelzárkóztatótanfolyamról #7osztályosfelzárkóztatóoktatás #7osztályosfelzárkóztatóvizsga

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
A résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beiratkozás (eseti becsatlakozás).
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • 7. osztályos felzárkóztató tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Követelmények / utasítások

  • Befejezett általános 6. osztály és a tankötelezettség betöltése

Célközönség:

  • Az 7. osztályos felzárkóztató tanfolyamot ajánljuk:
  • Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a 7. osztályos felzárkóztató tanúsítvány megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

Vezetőoktató

5.0/5
122 tanfolyam
1 visszajelzés
0 résztvevő
Több
7. osztályos felzárkóztató tanfolyammal kapcsolatos információk

219.990 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 436 Óra
Tanfolyamok

Tanfolyam tartalma

  • Online felületen elérhető tananyag
  • 7. osztályos felzárkóztató tananyag (jegyzet),
  • Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök

Tanfolyamok