Bútor-és szőnyegbecsüs tanfolyam

Avatar
G. Vivien
Avatar
Ifj. K. Balázs

A tanfolyamról

A bútor és szőnyegbecsüs elsősorban a bútorok és szőnyegek készpénzes felvásárlását, bizományba, aukciós értékesítésre történő átvételét és zálogba vételét végzi, aukciós és zálogtevékenységben működik közre. Megállapítja a bútorok és szőnyegek típusát, művészeti stílusjegyeit, származását és korát. Azonosítja a bútor, szőnyeg anyagát, készítésidíszítési technikáit.

Bútorokhoz és szőnyegekhez egyszerűbb vizsgálati módszereket alkalmaz. Szakszerűen meg tudja nevezni és le tudja írni az eladásra felkínált tárgy ismérveit, állapotát a bizonylatok kitöltéséhez, aukciós katalógus készítéséhez, a hiteles kommunikációhoz. A bútorokat és szőnyegeket önállóan meghatározza, felbecsüli az értéküket, és kialakítja az árakat a különféle kereskedelmi ügyletekben.

Szakképesítés sorszáma: 04164013
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2020.10.29

# / – #bútorésszőnyegbecsüs #bútorésszőnyegbecsüstanfolyam #bútorésszőnyegbecsüsképzés #bútorésszőnyegbecsüstanfolyamról #bútorésszőnyegbecsüsoktatás #bútorésszőnyegbecsüsvizsga

 

A tanfolyam előnyei:

Magánszemélyek/Vállalkozások számára egyaránt!
Az elsődleges munkaerőpiacon jelentkező ágazati igények kiemelt juttatási, és kereseti lehetőségeket kínálnak leendő képzésben résztvevőink számára.
Ezen ágazaton belül a Bútor-és szőnyegbecsüs tanfolyam a jelenlegi munkaerőpiacon hiányszakmaként jelentkezik. Ez egyértelműen jelzi, hogy a résztvevők karrierlehetőségeinek bővítésére egy kecsegtető, és egyben kiemelkedő lehetőséget nyújt a most induló képzésünkre történő beíratkozás (eseti becsatlakozás).
Tanfolyamainknál fő szempontként jelentkeznek ezen szektorok, ágazatok (irányok, területek) IPAR 4.0, Szakképzés 4.0, stb.) fejlesztési stratégiái.
Az új felnőttképzési jogszabályok, törvényi előírások, követelményrendszerek, és a minőségirányítási folyamatok szem előtt tartásával, és annak mindenkori megfelelésével, tervezzük, szervezzük és teljes körűen kivitelezzük kurzusainkat.
Magánszemélyeknek, cégeknek (KKV.) és a vállalati szektor résztvevőinek folyamatos piackutatáson alapuló kínálatunkkal biztosítjuk együttműködésünket.

Tanfolyam tartalma

  • Bútor-és szőnyegbecsüs tankönyv (jegyzet),
  • Online felületen elérhető tananyag,
  • Díjmentes próbavizsga

Követelmények / utasítások

  • Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
  • Szakmai előképzettség: -
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: nem szükséges
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -

Célközönség:

  • A Bútor-és szőnyegbecsüs tanfolyamot ajánljuk:
  • Minden értékbecsléssel kapcsolatos tevékenységgel foglalkozni vágyó számára. Nem csak tovább tanulni vágyók részére, egy jó és igazán látványos szakmai lehetőség a Bútor-és szőnyegbecsüs végzettség megszerzése, hanem pályakezdőknek, átképzésben- és továbbképzésben résztvevőknek is ajánljuk.

Oktató(k)

G. Vivien

0/5
22 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több

Ifj. K. Balázs

0/5
29 tanfolyam
0 visszajelzés
0 résztvevő
Több
Bútor-és szőnyegbecsüs tanfolyammal kapcsolatos információk

319.900 Ft

Nehézség
Kezdő
Időtartam 200 Óra

Tanfolyam tartalma

  • Bútor-és szőnyegbecsüs tankönyv (jegyzet),
  • Online felületen elérhető tananyag,
  • Díjmentes próbavizsga