Hírek

A volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő képzés célja

A szakképesítés munkaterületéhez szükséges kompetenciák elsajátíttatása annak érdekében, hogy a kifogástalan minőséget igénylő volfrámelektródás védőgázas ívhegesztési feladatokat (a volfrámelektródás védőgázas ívhegesztés önálló elvégzése, hibafelismerés, javítás, a gyártmány minőségi ellenőrzése) megfelelő kézügyességgel, gyakorlottsággal és nagyfokú önállósággal végezze a hegesztő. A képzés további célja, hogy a munkavégzés során előtérbe kerüljenek a gazdaságossági szempontok, kiemelt figyelmet kapjanak a biztonsági előírások, és az érintettek betartsák a vonatkozó szabványok előírásait.

A volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő képzés célcsoportja

A képzés elsődleges célcsoportját azok a munkavállalók alkotják, akik a közlekedési és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatónál munkaviszonyban állnak, és/vagy olyan álláskeresők, akik a közlekedési és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatótól foglalkoztatásra irányuló szándéknyilatkozattal rendelkeznek. A volfrámelektródás védőgázas ívhegesztők a gazdasági szereplők nélkülözhetetlen munkaerői. A képzett munkaerő iránti igény folyamatosan jelen van ezen a területen. A képzés másodlagos célcsoportját ezért azok a személyek jelentik, akik érdeklődnek a volfrámelektródás védőgázas ívhegesztés iránt, és a képzés elvégzésével munkaerőpiaci előnyhöz szeretnének jutni.

Miért ajánljuk a volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő képzést

A képzés elvégzésével a résztvevők elsajátítanak minden olyan, szakmai elméleti és gyakorlati ismeretet, amellyel magasfokú minőségi munkát végezhetnek. A képzés során prioritást kap a minőségi munkához elengedhetetlenül fontos hibafelismerési képesség fejlesztése, a minőség ellenőrzési képesség fejlesztése és az egyéni felelősségvállalás képességének fejlesztése is.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Általános iskolai végzettség
  • Szükséges, mégpedig: foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat

A képzés összes óraszáma: 360 óra

A volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő tanfolyam ára: 386 624 Ft/fő

Volfrámelektródás védőgázas ívhegesztő jelentkezési lap

#volfrámelektródásvédőgázasívhegesztő #volfrámelektródásvédőgázasívhegesztőtanfolyam #volfrámelektródásvédőgázasívhegesztőképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping