Hírek

A vasútszakmai oktató gyakorlati képzés célja

A képző- és regisztrált szervezetek részére a vasúti közlekedés biztonságával összefüggő témakörök oktatását végző vasútszakmai gyakorlati oktatók képzése, akik a szakma széleskörű ismerete mellett, andragógiailag és módszertanilag felkészültek, képesek tudásukat, a szabályzatok valamint utasítások anyagát az oktatás során hatékonyan átadni, az oktatáshoz kapcsolódó tervezési és szervezési feladataikat ellátni, kapcsolataikat a helyzetnek megfelelően kezelni, munkahelyi magatartásukkal szakmaszeretetet közvetíteni. A képzés során a hallgatók ismerjék meg a magyar jogrendben érvényesülő vasúti előírásokat, valamint a vasúti közlekedés biztonságával összefüggő képzési elveket, és a hatósági vizsgáztatás szabályait.

A vasútszakmai oktató gyakorlati képzés célcsoportja

A 19/2011 (V.10.) NFM rendeletben előírtak szerint a vasúti közlekedés biztonságával összefüggő témaköröket oktatató személyek.

Miért ajánljuk a vasútszakmai oktató gyakorlati képzést

A képzésben résztvevők megismerik a tanulási-tanítási folyamatok során alkalmazott oktatás- és információtechnikai eszközök felhasználási lehetőségeit, azok működését, alapvető karbantartását, melyek szükségesek az oktatói tevékenység magas szintű és hatékony végzéséhez. Ismereteket szereznek a munkavédelem állami és vállalati szabályozásáról, a vasútvállalat munkavédelmi rendszeréről, annak felépítéséről, veszélyhelyzetben állampolgári és munkavállalói kötelezettségeikről. Megismerik gyakorlatban, üzemi körülmények között a vasúti oktatói feladatokat és példát látnak azok mintaszerű megoldására.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Középfokú végzettség és középfokú szakképesítés (szakgimnázium, szakképző iskola,szakiskola)
  • Szükséges, mégpedig: foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat

A képzés összes óraszáma: 136 óra

A vasútszakmai oktató gyakorlati tanfolyam ára: 247 010 Ft/fő

Vasútszakmai oktató gyakorlat jelentkezési lap

#vasútszakma #vasútszakmaioktatógyakorlat #vasútszakmaioktatógyakorlatitanfolyam #vasútszakmaioktatógyakorlatiképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping