Hírek

A Vasúti vontatójármű fékberendezés karbantartó képzés célja

A munkaterülethez tartozó legjellemzőbb munkakörök, foglalkozások betöltéséhez szükséges kompetenciák elsajátíttatása. A képzés elvégzésével a résztvevők képesek lesznek a vasúti vontatójárművek fékberendezéseinek, fékszerkezeteinek karbantartását, vizsgálatát és javítását, valamint a vasúti személykocsik levegő-ellátó berendezéseinek ellenőrzését, javítását szakszerűen elvégezni.

A Vasúti vontatójármű fékberendezés karbantartó képzés célcsoportja

Olyan munkavállalók, akik vasútvállalatnál munkaviszonyban állnak, és/vagy olyan álláskeresők, akik vasútvállalattól foglalkoztatásra irányuló szándéknyilatkozattal rendelkeznek.

Miért ajánljuk a Vasúti vontatójármű fékberendezés karbantartó képzést

Az egyre korszerűbb vasúti vontató- és vontatott járműveknél is elengedhetetlen a járművek tervszerű és szakszerű karbantartása. A képzésben résztvevő személy, a magas színvonalú szakmai oktatás során megismeri, a vasúti vontatójármű-fékrendszerek egyes részeinek és egészének szabályos működtetését, karbantartását, a javításuk folyamatát. Megtanulja, hogyan kell végig vinni szakszerűen a vontatójárművek légfékberendezéseinek és egyéb pneumatikus berendezéseinek próbáját.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Általános iskolai végzettség
  • Nem szükséges

A képzés összes óraszáma: 146 óra

A Vasúti vontatójármű fékberendezés karbantartó tanfolyam ára: 163 967 Ft/fő

Vasúti vontatójármű fékberendezés karbantartó jelentkezési lap

#vasútivontatójárműfékberendezéskarbantartó  #vasútivontatójárműfékberendezéskarbantartótanfolyam #vasútivontatójárműfékberendezéskarbantartóképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping