Hírek

A Vasúti személykocsi fékberendezés karbantartó képzés célja

A munkaterülethez tartozó legjellemzőbb munkakörök, foglalkozások betöltéséhez szükséges kompetenciák elsajátíttatása. A képzés elvégzésével a résztvevők képesek lesznek a vasúti személykocsik fékberendezéseinek, fékszerkezeteinek karbantartását, vizsgálatát és javítását, valamint a vasúti személykocsik levegőellátó berendezéseinek ellenőrzését, javítását szakszerűen elvégezni.

A Vasúti személykocsi fékberendezés karbantartó képzés célcsoportja

Olyan munkavállalók, akik vasútvállalatnál munkaviszonyban állnak, és/vagy olyan álláskeresők, akik vasútvállalattól foglalkoztatásra irányuló szándéknyilatkozattal rendelkeznek.

Miért ajánljuk a Vasúti személykocsi fékberendezés karbantartó képzést

Az egyre korszerűbb vasúti személykocsiknál is elengedhetetlen a járművek tervszerű és szakszerű karbantartása. A képzésben résztvevő személy, a magas színvonalú szakmai oktatás során megismeri, a vasúti személykocsi-fékrendszerek egyes részeinek és egészének szabályos működtetését, karbantartását, a javításuk folyamatát. Megtanulja, hogyan kell végig vinni szakszerűen a vontató-járművek légfékberendezéseinek és egyéb pneumatikus berendezéseinek próbáját.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Általános iskolai végzettség
  • Nem szükséges

A képzés összes óraszáma: 164 óra

A Vasúti személykocsi fékberendezés karbantartó tanfolyam ára: 169 454 Ft/fő

Vasúti személykocsi fékberendezés karbantartó jelentkezési lap

#vasútiszemélykocsifékberendezéskarbantartó #vasútiszemélykocsifékberendezéskarbantartótanfolyam #vasútiszemélykocsifékberendezéskarbantartóképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping