Hírek

A vasúti pályamunkás képzés célja

A munkaterülethez tartozó legjellemzőbb munkakörök, foglalkozások betöltéséhez szükséges, a programban megjelölt kompetenciák elsajátíttatása. A képzés elvégzésével a résztvevők képesek lesznek a vasúti pályák felújítása, fenntartása és karbantartása során munkájukat – többnyire csapatban – szakszerűen elvégezni.

A vasúti pályamunkás képzés célcsoportja

Olyan munkavállalók, akik vasúti pályahálózat-működtetőnél vagy vasútépítő munkáltatónál munkaviszonyban állnak és/vagy olyan álláskeresők, akik a vasúti pályahálózat-működtetőtől vagy vasútépítő munkáltatótól foglalkoztatásra irányuló szándéknyilatkozattal rendelkeznek.

Miért ajánljuk a vasúti pályamunkás képzést

A képzésben résztvevő megtanulja a nagyvasúti pálya működésének építésének, fenntartásának és karbantartásának módszereit, eljárásait eljárásai, megismeri, elsajátítja és gyakorolja a vasúti pályafelügyelet és fenntartáshoz nélkülözhetetlen szakértelmet. A mindennapi munkavégzéshez szükséges alaptevékenységeket.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Általános iskolai végzettség
  • Szükséges, mégpedig: foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat

A képzés összes óraszáma: 120 óra

Az autóbuszos forgalmi tiszt tanfolyam ára: 81 825 Ft/fő

Vasúti pályamunkás jelentkezési lap

#vasútipályamunkás #pályamunkás #vasútipályamunkástanfolyam #vasútipályamunkásképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping