Hírek

A vasúti munkagépkezelő képzés célja

A szakképesítés munkaterületéhez szükséges kompetenciák elsajátíttatása annak érdekében, hogy a vasúti munkagépkezelő az előírások alapján, megfelelő szakértelemmel, gyakorlottsággal és nagyfokú önállósággal működtesse a rábízott gépeket. A képzés további célja, hogy a munkavégzés során előtérbe kerüljenek a gazdaságossági szempontok, kiemelt figyelmet kapjanak a biztonsági előírások.

A vasúti munkagépkezelő képzés célcsoportja

A képzés elsődleges célcsoportját azok a munkavállalók alkotják, akik a közlekedési és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatónál munkaviszonyban állnak, és/vagy olyan álláskeresők, akik a közlekedési és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatótól foglalkoztatásra irányuló szándéknyilatkozattal rendelkeznek. A vasúti közlekedés, szállítás a gazdaság egyik húzóágazata. A kifogástalan minőséget igénylő feladatokra csak megfelelő szakértelemmel, gyakorlottsággal és nagyfokú önállósággal rendelkező gépkezelőket lehet alkalmazni. A képzés másodlagos célcsoportját ezért azok a személyek jelentik, akik érdeklődnek a vasúti gépkezelés iránt, és a képzés elvégzésével munkaerőpiaci előnyhöz szeretnének jutni.

Miért ajánljuk a vasúti munkagépkezelő képzést

A képzésben résztvevő megtanulja, biztonsággal kezelni a rábízott vasúti munkagépeket. A gazdaságossági szempontokat figyelembe véve képes lesz az önálló és felelősségteljes munkavégzésre. Megtanulja a vasútépítési gépek használatát. Képes lesz szakszerűen használni a vágányszabályozás során használt gépeket és a különleges célt szolágló vasúti munkagépeket. Továbbá képes lesz a gépek előírt karbantartásának elvégzésére és a gépek működéséhez szükséges informatikai programok kezelésére és működésük felügyeletére.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Általános iskolai végzettség
  • Szükséges, mégpedig: foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat

A képzés összes óraszáma: 100 óra

A basúti munkagépkezelő tanfolyam ára: 92 420 Ft/fő

Vasúti munkagépkezelő jelentkezési lap

#vasútimunkagépkezelő #munkagépkezelő #Vasútimunkagépkezelőtanfolyam #Vasútimunkagépkezelőképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping