Tanfolyamokról és Képzésekről

A Traktoralapú univerzális földmunkagép-kezelői képzés – 1111 képzés célja

A szaktanfolyam célja, hogy a résztvevők olyan szakemberekké váljanak, akik alkalmasak a „Traktoralapú univerzális földmunkagép-kezelői” gépcsoportba tartozó géptípusokkal – bármely gazdasági ágazatban – gépkezelői tevékenység szakszerű, biztonságos ellátására, rendelkezzenek az adott gépcsoporttal kapcsolatos legjellemzőbb munkakörök, foglalkozások betöltéséhez szükséges kompetenciákkal. A képzés eredményeként képesek legyenek a munkakört megfelelő üzembiztonsággal, szakszerűen, a munka-, baleset-, tűz- és környezetvédelmi előírások betartása mellett önállóan ellátni a termelés megkövetelte színvonalán.

A Traktoralapú univerzális földmunkagép-kezelői képzés – 1111 képzés célcsoportja

A képzés elsődleges célcsoportját azok a munkavállalók alkotják, akik a közlekedési és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatónál munkaviszonyban állnak és/vagy olyan álláskeresők, akik a közlekedési és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatótól foglalkoztatásra irányuló szándéknyilatkozattal rendelkeznek. A Traktoralapú univerzális földmunkagép-kezelői a gazdasági szereplők nélkülözhetetlen munkaerői. A képzett munkaerő iránti igény folyamatosan jelen van ezen a területen. A kifogástalan minőséget igénylő feladatokra csak megfelelő gyakorlottsággal és nagyfokú önállósággal rendelkező gépkezelőket lehet alkalmazni. A képzés másodlagos célcsoportja ezért azok a személyek, akik érdeklődnek a Traktoralapú univerzális földmunkagép-kezelői iránt és a képzés elvégzésével munkaerőpiaci előnyhöz szeretnének jutni.

Miért ajánljuk a Traktoralapú univerzális földmunkagép-kezelői képzés – 1111 képzést

A képzés során a résztvevők megszerzik az ágazat elvárásainak megfelelő gépkezelői tudást, megismerik a jogszabályi előírásokat, és az önálló munkavégzéshez szükséges rakodás- és emeléstechnológiai ismereteket.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Alapfokú végzettség,
  • Foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálat,
  • 18. életév betöltése

A képzés összes óraszáma: 30 óra

A Traktoralapú univerzális földmunkagép-kezelői képzés – 1111 tanfolyam ára: 89 920 Ft/fő

Traktoralapú univerzális földmunkagép-kezelői képzés – 1111 jelentkezési lap

#traktoralapúuniverzálisföldmunkagépkezelőiképzés1111 #traktoralapúuniverzálisföldmunkagépkezelőiképzéstanfolyam #traktoralapúuniverzálisföldmunkagépkezelőiképzésképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés