Hírek

A Töltőállomás-kezelő képzés célja

A szakképesítés munkaterületéhez szükséges kompetenciák elsajátíttatása annak érdekében, hogy a töltőállomás-kezelői feladatokat megfelelő szakértelemmel rendelkező munkavállaló lássa el. A szakképesítés megszerzésével az üzemanyag-töltőállomásokon lehetőség nyílik olyan
személyek foglalkoztatására, akik képesek és hajlandóak az újabb ismeretek befogadására, munkájuk színvonalában pedig minőségi előrelépés következhet be.

Az Töltőállomás-kezelő képzés célcsoportja

A kereskedelem területén az üzemanyag-töltőállomások a mobilizáció elengedhetetlen részét képezik, az áru- és személyszállításban biztosítják a gépjárművek működtetéséhez szükséges haj-tóanyagok rugalmas hozzáférését. A fiatalok számára a munkaterület sajátosságai (több műszakos munkarend) lehetőséget adnak egyéb tevékenységek végzésére (tanulás, családi körülmények javítása). Az idősebb korosztálynak (50+) pedig lehetőséget biztosít a munkaerőpiacon való elhelyezkedésre.

Miért ajánljuk a Töltőállomás-kezelő képzést

A szakképesítés megszerzésével lehetőség nyílik a töltőállomásokon olyan személyek foglalkoztatására, akik képesek és hajlandóak az újabb ismeretek befogadására, munkájuk színvonalában minőségi előrelépés következhet be. A megszerzett ismeretek megalapozhatják az egyének szakmai tovább lépését.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Általános iskolai végzettség
  • Szükséges, mégpedig: foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat

A képzés összes óraszáma: 60 óra

A Töltőállomás-kezelő tanfolyam ára: 93 180 Ft/fő

Töltőállomás-kezelő jelentkezési lap

#töltőállomáskezelő  #töltőállomáskezelőtanfolyam #töltőállomáskezelőképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping