Hírek

A Tolerancia és együttműködés a generációk között képzés célja

Önismeret fejlesztése, a saját igényeink és motivációink tudatosítása, melyen keresztül értelmezzük a környezetet. Annak tudatosítása, hogy az eltérő környezeti tényezők milyen hatással vannak a személyiség, az igények, a motivátorok, illetve a generációk kialakulásában. Személyes érdekeink megismerése és a generációk közötti különbségek megértése. A különböző generációk (veteránok, baby boom, X, Y, Z, alpha) igényeinek, karrier céljainak, motivációjának, hatalomhoz való viszonyának, munkaértékének és a munkahellyel szembeni elvárásainak, illetve a munkahely és a vezetők részéről jelentkező kihívások áttekintése. Az emberi élet fázisainak áttekintése. Megoldási és kezelési lehetőségek.

A Tolerancia és együttműködés a generációk között képzés célcsoportja

Hivatásos és nem hivatásos sofőrök, MÁV alkalmazottak, vízi szállításban érintett szervezetek, légiközlekedéssel és szállítással foglalkozó cégek, a szolgálatot teljesítő forgalomszervezésben közreműködő személyzet.

Miért ajánljuk a Tolerancia és együttműködés a generációk között képzést

A képzés során a résztvevő felismeri a különböző generációk között a környezetből adódó különbségeket, megismeri a különböző generációk eltérő gondolkodás- és szemléletmódját, eltérő igényeit és motivációit. A képzés elvégzésével a résztvevő differenciáltan képes lesz alkalmazni a megfelelő motivációs és kommunikációs technikákat, képessé válik együttműködés kialakítására. A képzés során fejlődik az önismeret és az empátiás készség.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Alapfokú végzettség

A képzés összes óraszáma: 9 óra

A Tolerancia és együttműködés a generációk között tanfolyam ára: 27 000 Ft/fő

Tolerancia és együttműködés a generációk között jelentkezési lap

#toleranciaésegyüttműködésagenerációkközött #toleranciaésegyüttműködésagenerációkközötttanfolyam #toleranciaésegyüttműködésagenerációkközöttképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping