Hírek

A Szállítmányozó képzés célja

A szakképesítés munkaterületéhez szükséges kompetenciák elsajátítása annak érdekében, hogy a szállítmányozási szolgáltatást végző képes legyen komplex feladatokat ellátni. A szállítmányozási folyamatok hatékony megszervezését önállóan tudja elvégezni, és ezzel biztosítsa a hazai gazdaság gördülékeny működését, valamint erősítse Magyarország
gazdasági versenyképességét nemzetközi viszonylatban is. Cél továbbá, hogy a szállítmányozó a munkájával gazdasági értéket teremtsen, illetve biztosítsa az ellátási láncok működését.

A Szállítmányozó képzés célcsoportja

A képzés elsődleges célcsoportját azok a munkavállalók alkotják, akik szállítmányozási ágazatban működő munkáltatónál munkaviszonyban állnak, és/vagy olyan álláskeresők, akik szállítmányozási ágazatban működő munkáltatótól foglalkoztatásra irányuló szándéknyilatkozattal rendelkeznek.
A képzés másodlagos célcsoportját azok a személyek alkotják, akik érdeklődnek a szállítmányozási tevékenység iránt, és a képzés elvégzésével munkaerőpiaci előnyhöz szeretnének jutni.

Miért ajánljuk a Szállítmányozó képzést

A szállítmányozói szektor jelentős mértékben hozzájárul a gazdasági fejlődéshez, a munkaerőpiac stabilitásához, a külföldi beruházások Magyarországra történő vonzásához és a hazai munkahelyteremtéshez. Ezek alapján állítható, hogy a magas színvonalú szállítmányozó képzés rendkívül fontos és releváns a munkaerőpiac számára.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Középfokú végzettség és gimnáziumi érettségi (gimnázium)
  • Nem szükséges

A képzés összes óraszáma: 512 óra

A Szállítmányozó tanfolyam ára: 359 501 Ft/fő

Szállítmányozó jelentkezési lap

#szállítmányozó #szállítmányozótanfolyam #szállítmányozóképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping