Hírek

A Relaxálás egyszerűen képzés célja

Célja, hogy a résztvevők megismerjék a stressz jelenségét és folyamatát, hogy felismerjék a stresszhelyzeteket. Célja továbbá, hogy a résztvevők ismerjék a relaxálás mint a stressz csökkentés módjait, a relaxáció folyamatát, valamint képesek legyenek alkalmazni saját életükben és képesek legyenek környezetükben segítséget nyújtani. Tartalma: A stressz fajtái; A stressz jelensége; A stressz fiziológiai hatásai; A stressz legfontosabb tünetei; Stresszorok; Stressz a magánéletben; Munkahelyi stressz; A stressz és az egészség; A stressz csökkentés módjai; Relaxációs módszerek: jó és rossz gyakorlatok, autogén, fizikai, egyéb relaxációs módok, technikák.

A Relaxálás egyszerűen képzés célcsoportja

Hivatásos és nem hivatásos sofőrök, MÁV alkalmazottak, vízi szállításban érintett szervezetek, légiközlekedéssel és szállítással foglalkozó cégek, a szolgálatot teljesítő forgalomszervezésben közreműködő személyzet.

Miért ajánljuk az autóbuszos forgalmi tiszt képzést

A képzés során a résztvevő megismeri a stressz jelenségét és folyamatát, felismeri a stresszhelyzeteket és képessé válik alkalmazni a tréning során elsajátított, számára legmegfelelőbb relaxációs gyakorlatokat.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Alapfokú végzettség

A képzés összes óraszáma: 9 óra

A Relaxálás egyszerűen tanfolyam ára: 27 000 Ft/fő

Relaxálás egyszerűen jelentkezési lap

#relaxálásegyszerűen #relaxálásegyszerűentanfolyam #relaxálásegyszerűenképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping